BJELOGRLIĆ DANAS NA SASLUŠANJU: Tužilaštvo odlučuje da li će glumac ostati u pritvoru ili otići na SLOBODU!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

24.08.2021

05:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Dragan Bjeloglić danas će biti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu povodom sumnji da je u pondeljak rano ujutru više puta po glavi udario reditelja Predraga Gagu Antonijevića u niškom hotelu "Ambasador".

Republika

Foto: Republika.rs, Tanjug/T. Valič, ST/V. Lukić

Dragan Bjelogrlić danas na saslušanju zbog prebijanja Gage Antonijevića

Nakon saslušanja tužilaštvo će odlučiti da li će predložiti sudu da mu odredi pritvor do 30 dana ili će ga pustiti da se brani sa slobode.

On će biti ispitan povodom sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, rekao je Tanjugu tužilac Vladimir Stanojević.

Krivični zakonik Srbije ovo delo propisuje u dva oblika, pa je za prvi lakši zaprećena kazna zatvora do tri godine, a za teži, kada je došlo do lake telesne povrede ili do teškog ponižavanja građana, kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Bjelogliću je juče po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu određeno zadržavanje do 48 sati.

Antonijević je autor filma "Dara iz Jasenovca", a pre izvesnog vremena je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film "Jesen samuraja", što je Bjelogrlić demantovao uz tvrdnje da je prepiska lažirana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Bojan 84

24.08.2021 07:15

Svaki vid nasilja mora biti najstroze osudjen, u 21 veku i uredjenoj drzavi kao sto je nasa nasilnici ma ko god oni bili ne smeju proci ne kaznjeno, ne zmurimo nikada pred nasiljem !

Biljana

24.08.2021 07:40

Bjelogrlić je postao veliko razočarenje,izgubio se u narcisoidnosti i izgubio pojam o sopstvenom značaju pa ne treba da ga čudi negtivna reakcija šire javnosti jer ovo što je uradio starijem uglednom kolegi Antonijeviću,ničim izazvan,je sramotno i divljački

sanjaj2017

24.08.2021 10:45

nista se tucom ne rešava. imaju ljudi pametnija posla nego komentarisati dve usijane glave.

Dragan

25.08.2021 00:41

Takvo ponašanje ne priliči ni jednom glumcu ni gospodinu već to samo rade prosti ljudi.