GAGI ANTONIJEVIĆU HRVATI PRETILI BATINAMA: Upućivali mu stravične pretnje, a pretučen je usred Srbije! (VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

23.08.2021

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reditelj Predrag Gaga Antonijević, čiji je film "Dara iz Jasenovca" izazvao salve uvreda u Hrvatskoj pošto je prikazao samo deo užasa zločinačkog logora Jasenovac, dočekao je da bude pretučen usred Srbije.

Foto: Republika

 

Čuveni reditelj kome su u Hrvatskoj javno pretili linčom, batinama i progonom zbog umetničkog ostvarenja, našao se na meti glumca Dragana Bjelogrlića koji ga je zverski napao oko četiri sata ujutru u niškom hotelu "Ambasador".

Ono što dakle neoustaše u Zagrebu i drugim gradovima Hrvatske nisu sproveli u delo, već se sve završilo na rečima, sproveo je glumac Bjelogrlić, koji se, da skandal bude veći, u javnost predstavlja kao neko ko želi i bori se za bolju Srbiju.

Republika je, podsetimo, došla do snimka na kome se vidi kako Bjelogrlić užurbanim korakom prilazi stolu na kome je Antonijević sedeo sa prijateljima, i brutalno ga više puta udara pesnicom u glavu.

 

 

Svedok ovog obračuna je i urednik kulturne rubrike Radio televizije Srbije Vladimir Kecmanović, koji je sedeo za Antonijevićevim stolom.

Kao što smo već pisali, nakon što je priveden, Bjelogrlić je u policiji testiran na narkotike kako bi se utvrdilo da li je u trenutku napada bio pod dejstvom nedozvoljenih supstanci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Andreja

23.08.2021 09:54

Svi sede dok ga ovaj bednik tuče. Koji su to prijatelji?

Dragan

23.08.2021 16:18

@Andreja - Da, da, svi sede i ne usuđuju se da reaguju! Prijatelji?

Teča

23.08.2021 18:12

E jos da uhapse i onog profesionalnog seljaka Radoša Bajića pa da konačno i neko drugi snimi nešto u ovoj Srbiji