TEŽAK UDES KOD RUMENKE: Momci autom sleteli u kanal, za jednim se JOŠ TRAGA! (FOTO/VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

22.08.2021

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle saobraćjane nezgode koja se dogodila sinoć oko 1 čas kada je automobil "polo" sleteo u kanal Dunav-Tisa-Dunav kod Rumenke, zbrinuta su tri mladića. Međutim sa njima je bio i Vukašin Stošić, koji još uvek nije pronađen.

Republika

Foto: printskrin

Mladići sleteli u kanal, traži se Vukašin Stošić

Automobil marke "polo" kojim je upravljao mladić star 19 godina, sleteo je u kanal Dunav-Tisa-Dunav kod Rumenke. Posle saobraćjne nesreće zbrinuta su 3 mladića. Međutim sa njima je bio i Vukašin Stošić, koji još uvek nije pronađen.

 

 

Na teren su izašli, vatrogasci, dva vozila hitne pomoći i policija.

 

 

Prema rečima portparola novosadske hitne pomoći doktora Zorana Krulja, oni su na teren izašli sa dve ekipe, a poziv je zaprimljen u 1 čas i 28 minuta. Mladić star 19 godina koji je upravljao vozilom zbrinut je na licu mesta, a potom prevezen u UC KCV na dalju dijagnostiku i lečenje. Dva maloletnika stara 15 i 16 godina i oni su nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezeni na odeljenje hirurgije dečje bolnice, prenosi ns uzivo.

Nezvanično radi se o teškim telesnim povredama kod maloletnika. Dva maloletnika i momak od 19 godina povređeni su u ovom udesu i zbrinuti su u dečjoj bolnici i u kliničkom centru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading