VATROGASCI TELA IZVLAČILI IZ KOLA: Snežana i Milan poginuli na Ibarskoj, četvoro dece ostavili iza sebe! (FOTO)

Autor: Republika

Hronika

22.08.2021

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđani Snežana Kljajić (53) i njen suprug Milan (48) nastradali su u saobraćajnoj nesreći koja se u petak oko 21 sat dogodila na Ibarskoj magistrali kod Rušnja.

Foto: Tanjug/R. Prelić, Facebook

Snežana i Milan Kljajić zajedno otišli u smrt

Do nesreće je došlo kada se automobil u kom su bili poginuli supružnici sudario s kamionom za čijim volanom je bio L. N. (22).

Automobilom je navodno upravljala Snežana, dok je njen muž bio na mestu suvozača.

 

 

- Sudar je bio jeziv. Od siline udarca automobil se prevrnuo i bio je potpuno smrskan. Videlo se da u njemu niko nije mogao da preživi. Lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt muškarca i žene - ispričao je očevidac i dodao:

- Vatrogasci su morali da seku lim kako bi došli do tela nastradalih. O tome koliko je sudar bio žestok svedoči i to što je kamion završio na travnatoj površini kraj magistrale, a saobraćaj je satima bio obustavljen.

Policija je obavila uviđaj i radi se na utvrđivanju svih okolnosti nesreće, prenosi Kurir.

- Sumnja se da je vozač kamiona zaspao za volanom - kaže izvor.

Četvoro dece ostalo bez oba roditelja

Prijatelji nastradalih Kljajića juče su bili u potpunom šoku zbog tragedije. Kako kažu, iza njih je ostalo četvoro dece.

- Oboje su bili dobri i vredni ljudi. Imali su brakove i pre zajedničkog, a odgajali su četvoro dece, od kojih su neka odrasla. Milan je radio u Opštini Voždovac - priča jedna prijateljica.

Kako kaže, još uvek ne znaju kako se nesreća tačno dogodila, kao i gde su Kljajići kobne večeri išli.

- Znamo da oni tu negde kod Rušnja imaju vikendicu, a da li su možda krenuli na vikend ili su se vraćali od nekud ne znamo. Usotalom to sad nije ni važno. Izgubili smo divne prijatelje i vredne ljude, a deca su ostala bez roditelja. Tragedija je strašna - kaže uznemireni prijateljica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading