ODRALI SMO LAZU, KAPETANA I ZETA, JOŠ SMRDIMO! Jeziva prepiska Belivukovog klana, ovaj datum SLAVILI KAO PRAZNIK!

Autor: Republika

Hronika

21.08.2021

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk i Marko Miljković bili su presrećni što su 14. oktobra prošle godine likvidirali dvojicu "šlaljaraca" u Crnoj Gori, a jednog zarobili, dok su istog dana ostali članovi klana ubili Lazara Vukićeviča u Ritopeku.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Marko Miljković i Veljko Belivuk 14. oktobar 2020. slavili kao praznik

Belivuk i Miljković su 14. oktobar 2020. godine slavili kao praznik! Klan koji je predvodio ovaj dvojac je tog dana likvidirao trojicu ljudi iz suparničke ekipe, dok su jednog zarobili i spremali se da ga likvidiraju.

Nevolja i Mesar su tog dana u Crnog Gori likvidirali dvojicu pripadnika Škaljarskog klana i jednog zarobili, dok su njihovi saradnici nadomak Beograda, u kući smrti u Ritopeku likvidirali Lazara Vukićevića.

Kako je utvrđeno tokom istrage, tog dana Belivuk i Miljković su ilegalno ušli u Crnu Goru, oteli Mila Radulovića, zvanog Kapetan, namamili i ubili Damira Hodžića, koga su zvali Kasapin, i njegovog šuraka Adisa Spahića - Zeta.

Skaj telefon otetog Kapetana, kako se sumnja, iskoristili su da u ruke članova grupe koji su čekali u Beogradu namame Lazara Vukićevića, koji je iste večeri ubijen, raskomadan i samleven u Ritopeku.

- Je li, brate, ništa mi draže nema nego što smo Lazu odrali, znači, brate, ja ne mogu da ti opišem. Vidi, odrali smo Lazu, odrali smo Kasapa, odrali smo Zeta i evo ga Kapetan, i njega ćemo da oderemo za koji dan, znači, burazeru, četvorka danas, ubili smo ih, i to sve ključni - navodno je glasovna poruka koju je Miljković prosledio ostalim članovima grupe u aplikaciji Skaj, prenosi Kurir.

Republika

Foto: MUP Srbije, ST/Dragan Kadić, Tanjug/Rade Prelić

Belivukova kuća smrti u Ritopeku

Nepuna dva sata kasnije preko ove aplikacije javlja se i Belivuk:

- Samo da vas pozdravim puno, braćo, da se zahvalim svima, bez... ne znam kako se izgovara to. Prenesite nam utiske, molim vas, znači dajte nam malo da nahranimo ego, umorni smo, prljavi smo, smrdimo, znači haos. Evo, braćo, još smo u čizmama, brate znači haos, pričajte malo molim vas - navodno izgovara Belivuk i zahvaljuje se svih članovima kriminalne grupe uz reči "ovo je veliki dan za sve".

- Nema brate za šta hvala, hvala bogu milome da je sve prošlo kako treba - odgovorio mu je Budimir nekoliko minuta kasnije.

- Danas je ovo pobeda, da pamtimo datum - zaključio je Miljković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading