POGLEDAJTE TRENUTAK KADA JE PRETUČEN ŽABAC: Cela kafana skočila na njega, letele stolice (VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

20.08.2021

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Tubić Žabac pretučen je u kafani u mestu Klisa, nadomak Novog Sada, a sada se pojavio i snimak te tuče.

Foto: youtube.com/Republika

Nebojša Tubić Žabac pretučen zbog pasulja

Naime, kako se vidi na snimku, Žabac je prišao stolu za kojem su sedela četiri muškarca, sa trojicom se pozdravio, a nakon što je pružio ruku četvrtom počela je tuča.

Nebojša Tubić Žabac tvrdi da je batine dobio zbog pasulja

- Eto, napali su me neki majmuni. Odveli su me mečki na rupu. Ne volim ja da se ovakvim stvarima daje na značaju. Jednom čoveku ostao sam dužan neke pare. Sve je to moglo normalno da se reši. Sa prijateljem sam došao u kafanu i poručio pasulj i sok. Bio sam gladan i rekoh da pojedem nešto. I odjednom, kao, konobarica rekla da nisam platio pasulj. Ej, zamislite, 450 dinara da ja nisam platio. Konobarica je napravila štimung za haos - ispričao je Žabac, prenosi Kurir.

Podsetimo, ovaj žestoki momak sa asfalta imao je burnu prošlost. Najpre je 2012. preživeo ranjavanje u glavu. Sedeo je u bašti kafića "Aleksandar" u Novom Sadu kada je maskirani napadač, koji je nosio šešir, u pravcu bašte kafića ispraznio šaržer iz automatske puške. Žapcu je metak prošao kroz glavu, ali je čudom preživeo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading