BELIVUKOV KOLJAČ ROĐAK RADOJA ZVICERA: Ovo je ubica koji je kasapio sa Nevoljom!

Autor: Republika

Hronika

19.08.2021

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrti čovek koji se nalazi na krivičnoj prijavi Specijalnog državnog tužilaštva Crne Gore, osumnjičen za ubistvo Damira Hodžića, Adisa Spahića i Mileta Radulovića, zvanog Mile kapetan, je bliski rođak Radoja Zvicera.

Foto: ATA Images

Hapšenje Veljka Belivuka 

Reč je o istaknutom članu "kavačkog klana", Radoju Živkoviću (35), koji se već nalazi na prijavi sa Slobodanom Kašćelanom i Zvicerom za druga ubistva počinjena u Crnoj Gori.

Živković je, inače, u bekstvu, prenose Novosti.

Foto: Printscreen

Radoje Zvicer, vođa "kavačkog klana"

Podsetimo, crnogorska policija podnela je Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) krivičnu prijavu protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića, J. N. i Ž. R. zbog sumnje da su stvorili kriminalnu organizaciju, počinili teško ubistvo i teško ubistvo putem pomaganja.

Delovanje kriminalne organizacije je planirano na duže vreme uz primenu tačno određenih pravila i unutrašnje kontrole i discipline, a svaki član kriminalne organizacije je imao unapred određen zadatak i ulogu - navodi SDT.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading