BELIVUK DAO 100.000 EVRA DA SPASI SVOJU GLAVU: Pseto mi donelo pušku na noge i tapše me po ramenu!

Autor: Republika

Hronika

19.08.2021

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk je iskeširao 100.000 evra kako bi dobio informacije o sopstvenoj likvidaciji koju su spremali njegovi suparnici.

Republika

Foto: Tanjug/D. VOJINOVIĆ

Suparnici planirali ubistvo Veljka Belivuka

Vođa brutalne kriminalne grupe Veljko Belivuk platio je 100.000 evra kako bi sprečio svoje ubistvo! Velja Nevolja je o tome, preko aplikacije "Skaj", komunicirao sa, kako se sumnja, najbližim saradnikom Markom Miljkovićem, dok se ovaj nalazio i bolnici gde se oporavljao od korone.

Navodno, Belivuk je morao da iskešira 100.000 evra kako bi dobio sve informacije i to od čoveka koji je bio deo plana za njegovu likvidaciju. U sve to bio je u pleten i Aleksandar Gligorijević Puki, koji je potom, kako se sumnja, brutalno ubijen u kući smrti u Ritopeku.

On je navodno likvidiran jer je odavao saznanja o kretanju i planovima Belivuka i Miljkovića, ali je i, kako su ova dvojica sumnjala, planirao da sa pripadnicima suparničke navijačko-kriminalne grupe ubije Belivuka snajperskom puškom. Gligorijeviću su u aplikaciji "Skaj" dali nadimak "Ronin". 

Belivuk se 13. juna 2020. godine dopisivao sa nepoznatom osobom preko "Skaja", a sumnja se da je reč o Miljkoviću, koji je komunicirao iz bolesničke postelje

- Brate... ovaj me namestio ... ako sve ok bude, za par dana ide u klanicu... evo je puška, sada mi je doneo Ronin ... Ovaj iz Odžaka... da sa Trajkom i Stojketom... nego je shvatio o kome se radi, tj. gde treba da nas radi i rešio da nam proda priču za 100 soma... i da ubijem ovog Veskovića i on je siguran... Sinoć je viđen sa tim Trajkom... želudac me boli...

Republika

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ, E-Stock

Belivuk i Miljković komunicirali preko Skaj palikacije

 

Iz komunikacije koja se odvijala dobrih dva i po sata, Belivuk ne pominje ime čoveka "koji im je prodao priču", ali tvrdi da je izvesni Vesković, navodno, bio zadužen da ga ubije, prenose Novosti.

Belivuk se u jednom momentu sastao sa "tajanstvenim čovekom" kome je dao novac za "priču".

- Pseto mi donelo pušku na noge i tapše me po ramenu ... ma ne pitam to ja ništa, nije mi on priznao to, drug moj video Ronina i Trajka sinoć oko 12, a on mi poslao u 12.55 poruku da noćas da moramo da se vidimo. Dogovorio sam da idu u utorak Ronin i jedan naš da nam Ronin pokaže gde je Vesković i onda klanica...

Miljković, kako se sumnja, sve vreme umiruje Belivuka i pomaže mu da smisle način kako da namame Ronina, kome inače ne veruju. U ovim transkriptima, međutim, nije najjasnije da li je on taj čovek koji je "prodao" priču, ali je izvesno da je Gligorijević doneo snajper Belivuku, iz kog je navodno trebalo da bude ubijen.

- Doneo mi pušku idiot, ja i dalje ne verujem... ima i prigušivač. Kaže Hel (osumnjičeni Nebojša Janković, prim. aut.) da je cev odlična, pakovana puška, cev je bruka i mehanizam, ali je optika k...c. Videćemo kad ga spakujemo, šta da radim, daće šifru "Skaja" pa lagano... Dao sam im ozvučen auto sinoć, ne mogu da dočekam da ga udavim! - poručio je Belivuk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading