BELIVUK BIO PRED UJEDINJENJEM SA ELEZOM: Stvorili bi NAJMOĆNIJI klan na Balkanu, veza im je bio MISTERIOZNI ČOVEK sa dva nadimka!

Autor:

Hronika

16.08.2021

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek za vezu između Veljka Belivuka i Darka Eleza, koji su, pre nego što je država Srbija razbila njihove bande, planirali da naprave veliki, ujedinjeni kriminalni klan, bio je čovek poznat po dva nadimka - Vojnik i Velo.

Republika

Foto: starsport/printscreen

Darko Elez i Veljko Belivuk

Reč je o Slaviši Veletiću, čoveku sa dugogodišnjim stažom među "Grobarima", a za koga se veruje da je bio desna ruka Darka Eleza.

Ovaj navijač, za koga neki tvrde da se trenutno krije u Španiji, bio je deo ekspedicije FK Partizan na meču crno-belih u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Dila Gori iz Gruzije. Na svom nalogu na Instagramu, koji, ruku na srce, nije aktivan od 2015. godine, vidi se da je u društvu nekih od tadašnjih vođa "grobara", a posebno upada u oči fotografija na kojoj se nalazi sa Radetom Petrovićem, kasnijim ljutim protivnikom Belivukovih "Principa”, piše Objektiv.

Prvi put jasna veza između Belivukovih i Elezovih ekipa isplivala je na površinu tokom velike proslave ispred Veljinog "bunkera" na stadionu Partizana, kada je uz vatromet slavljena likvidacija vođa "škaljarskog klana” Alana Kožara i Damira Hadžića.

Na tom snimku se jasno vidi kako u slavlju učestvuje i Veletić. Veletić je, prema svim dostupnim podacima, bio čovek veoma blizak i ubijenom vođi "Janjičara” Aleksandru Stankoviću. Tako nešto može jasno da se zaključi i zbog toga što je upravo Veletić bio jedan od ljudi koji su dali čitulju Stankoviću, kao i zbog činjenice da se javno pojavljivao u majici sa obeležjima ove navijačke grupe.

Prilikom pretresa posle hapšenja grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, policija je prilikom pretresa pronašla i jednu fotografiju zanimljivu za istraum a koja nagoveštava da su Velja i Velitić duže vreme sarađivali.

- Policija sumnja da su Belivukova i Elezova grupa sarađivali naročito u trgovinu drogom između Republike Srpske i Srbije i u regionu. Ovakva relacija između dva čoveka čije se organizacije dovode u vezu s najtežim krivičnim delima predstavljala je veliku opasnost po bezbednost dve države, ali i po ceo region, jer su oni imali dobre kontakte i u susednim državama - navodi izvor iz istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading