OVO JE VATROGASAC HEROJ KOJI JE SINOĆ ISCRPLJEN PAO NA KOLENA ISPRED ZAPALJENOG TRŽNOG CENTRA! Spasio bebu iz požara, pa je krstio!

Autor:

Hronika

13.08.2021

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravične fotografije grčevite borbe vatrogasaca da savladaju požar koji je zahvatio Kineski tržni centar kruže društvenim mrežama, ali jedna je sve posebno dirnula.

Foto: printskrin

 

To je slika vatrogasca koji iscrpljen kleči na zemlji i gleda u zapaljen objekat koji je malo pre toga grčevito branio.

Na slici se nalazi vatrogasac-heroj Stefan Čiča koji je u aprilu na Novom Beogradu spasao bebu iz požara.

Stefan Čiča je iz požara, koji je izbio 18. aprila zgradi u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu, spasao jednogodišnjeg Vuka, i predao ga bezbednog majci u naručje.

Kroz nekoliko sati, fotografija na kojoj on u naručju drži Vuka, počela je da "gostuje" na svim društvenim mrežama.

Na hodniku se ništa nije videlo. Odmah smo počeli da evakuišemo ljude. U tom trenutku velika količina dima se sa 11. sprata penjala ka gornjim spratovima. Ja ne znam na kom sam tačno spratu bio kada sam ugledao majku da drži dete na stepenišnom prostoru. Kolega Bubanja Danilo i ja smo se samo pogledali i ni sekund nije prošao, ja sam uzeo dete i uputio se ka izlazu, a kolega je uzeo majku. Izneo sam bebu napolje, na klupu, na bezbedno - prisetio se tada za Telegraf.rs Stefan trenutaka koje nikada neće zaboraviti, a ni majka malog Vuka.

Stefan se malo posle ovog požara okumio sa dečakom i njegovom porodicom. Naime, na molbu dečakovih roditelja, on je Vuka krstio 12. juna u manastiru Svetog arhangela Gavrila u Zemunu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading