POŽAR U GORNJEM MILANOVCU! Izgorela vozila Hitne pomoći!

Autor:

Hronika

08.08.2021

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U požaru, koji je juče izbio u Gornjem Milanovcu, izgorela su tri vozila Doma zdravlja Gornji Milanovac, koja se na tom parkingu nalazila poslednje tri godine.

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay

 

Do požara je došlo između kruga kompanije "Helios Srbija" i parkinga JP za izgradnju opštine, na bivšoj buvljoj pijaci.

Začula se prvo eksplozija, a zatim pojavio i gust dim koji je izazvao uznemirenje sugrađana. Veoma brzom intervencijom milanovačkih vatrogasaca požar je ugašen.

- To su vozila koja su rashodovana i otuđena pre tri godine, a lica koja su od nas još ranije trebala da ih preuzmu to će učiniti u ponedeljak. Od nekih 20-tak vozila, koja se nalaze na tom mestu, izgorela su tri. Imajući u vidu da je procenjena vrednosti svih tih vozila na parkingu oko 350.000 dinara, šteta za ova tri je minimalna. Nije bilo velikog požara, koliko je bilo dima od plastike i tapacirunga iz auta, koji je uznemirio Milanovčane. Policija je izašla na lice mesta i izvršila uviđaj, istraga će utvrditi uzrok požara - rekao je za GMinfo Aleksandar Čivović, v.d. direktora Doma zdravlja Gornji Milanovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading