SAŠA MIRKOVIĆ OSUĐEN NA GODINU DANA ZATVORA

Autor: Alo, Republika

Hronika

07.12.2017

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Mirković nepravosnažno je osuđen na godinu dana zatvora zbog toga što je malverzacijama oštetio državu za oko 14 miliona dinara.

RepublikaFoto: ZA MEDIA
Saša Mirković

Sud u Zaječaru nepravnosnažno je osudio Sašu Mirkovića na godinu dana zatvora, a Milenu Tajković na osam meseci uslovno.

Presuda je doneta zbog sporne nabavke novogodišnjih paketića, kojom je budžet Zaječara oštećen za 14 miliona dinara. Mirkovićevi branioci su najavili žalbu na presudu.

Mirković je uhapšen u septembru ove godine. U istoj policijskoj akciji uhapšena je i Milena Trajković iz vrha tadašnje zaječarske vlasti. Trajkovićeva je u to vreme bila na mestu predsednice foruma žena Srpske napredne stranke u Zaječaru i šefica kabineta Saše Mirkovića.

Mirković je polovinom oktobra pušten iz zatvora u kućni pritvor uz elektronski nadzor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
bubasvaba

07.12.2017 13:46

Ja bih dobrovoljno 2 godine za 14 miliona dinara ko je ovo presudio i po kom zakonu i koje drzave??????? dokle lopovi da se STITE ???.