ODREĐEN PRITVOR TAKSISTI IZ VELIKOG GRADIŠTA: Maloletnu devojčicu dodirivao po intimnim delovima tela

Autor: Republika

Hronika

06.08.2021

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taksista A. R. (69) iz Velikog Gradišta uhapšen je zbog sumnje da je na području Golupca neprimereno dodirivao devojčicu (14). Sve se dogodilo u danu seoskog vašara u Velikom Gradištu, kada je devojčica pozvala taksi da je vozi kući.

Republika

Foto: Pixabay

Foto: Ilustracija

Muškarac je osumnjičen za krivično delo nedozvoljene polne radnje, a maloletnica (14) će biti saslušana kao posebno osetljiv svedok.

A. R. juče je saslušan u Osnovnom tužilaštvu i njemu je na predlog tužilaštva određen pritvor do 30 dana kako ne bi uticao na svedoka.

Prema nezvaničnim informacijama, A. R. osumnjičen je da je izvršio nedozvoljene polne radnje nad devojčicom. Ona je prijavila slučaj i kako je navela, to se desilo na putu ka njenoj kući. Kada su prolazili kroz Golubac, on ju je dodirivao po intimnim delovima tela. Devojčica je od straha ćutala, ali je slučaj prijavila kad je izašla iz vozila, prenosi Kurir.rs.

- Strašno je što se ovako nešto dogodilo. Dobro je da je dete to prijavilo i da je on uhapšen zbog drugih devojčica, jer naša deca ovde često koriste taksi prevoz - izjavio je jedan od očevidaca.

Oštećena devojčica još uvek nije saslušana u tužilaštvu.

- Devojčica će biti saslušana kao posebno osetljiv svedok - izjavili su u Osnovnom tužilaštvu.

A. R. nije osuđivan ni za jedno krivično delo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading