(VIDEO) STEFANOVIĆ DEMANTOVAN I NA ĐILASOVOJ TELEVIZIJI! Filip Švarm potvrdio: FBI nije učestvovao u hapšenju Velje Nevolje!

Autor: Republika+

Vesti

03.08.2021

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urednik opozicionog nedeljnika Vreme Filip Švarm izričito tvrdi da Federalni istražni biro (FBI) nije učestvovao u hapšenju kriminalnog klana na čijem čelu je Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja.

Republika

Foto: Tanjug/J. MAMULA/printscreen

 

Ovim je direktno demantovan bivši ministar policije Nebojša Stefanović, koji je nedavno u javnosti izneo tvrdnju o učešću FBI u hapšenju Nevolje i njegovih pajtosa.

Gostujući na jednoj od tajkunskih televizija, Švarm je objasnio da FBI nema ovlašćenja da radi van Sjedinjenih američkih država.

- Sigurno FBI nije učestvovao u istrazi. To je ipak istraga jedne nadkriminalne bande, a FBI nema ovlašćenja da radi van SAD - istakao je Švarm.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Dovođenje Velje Nevolje na saslušanje

 

Imajući u vidu da je Švarm jedan od u javnosti poznatih kritičara vlasti Srpske napredne stranke i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, njegove reči dodatno dobijaju na težini, odnosno pokušaj Stefanovića da se sakrije iza Amerikanaca i SAD, pada u vodu.

Podsetimo, Srpski telegraf u nekoliko navrata je pisao da ministar Stefanović pozivanjem na FBI zapravo pokušava da 

Ministar Nebojša Stefanović pozivanjem na navodnu saradnju sa američkom agencijom FBI u stvari pokušava da sakrije tragove svojih veza s mafijom.

Međutim, umesto da odgovori na brojna pitanja od interesa za javnost, kao što je na primer pitanje o korišćenju aplikacije Skaj, o čemu smo takođe pisali, Stefanović je Srpskom telegrafu zapretio tužbama.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading