ŽENA VLADE GEORGIJEVA UMEŠANA U KRIMINAL SA BELIVUKOM: Po podizanju optužnice sve je postalo jasnije, JEDNO IME JE SVE OSTAVILO U ŠOKU!

Autor: Republika

Hronika

02.08.2021

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića optužnicom, koja je danas upućena braniocima i tuženima, terete se za udruživanje, teška ubistva, otmice i nedozvoljeno držanje oružja i stavljanje u promet droga.

Republika

Foto: Starsport, E-stock

Velja Nevolja i Marko Miljković

Na spisku optuženih nalazi se ukupno 31 osoba. Među njima, ono što je mnogima promaklo, i jedno žensko ime. Radi se o Slađani S. (39), supruzi Vlade Georgijeva (38) koji se takođe nalazi na listi optuženih.

Georgijev je inače nekadašnji policajac rodom iz Loznice, koji se do nedavno zapravo zvao Dragan Sekulić, nakon čega je promenio ime.

Inače, tokom akcije hapšenja, kod njega je pronađeno oružje za koje nije imao dozvolu. 

Podsetimo, Sekulić je radio u beogradskoj policiji, ali je posao državnog službenika morao da napusti zbog kriminalnih radnji u kojima je uhvaćen.

Prema policijskim informacijama, Belivuk je pre pet godina od jednog Lozničanina oteo podrum pića i dao ga na "upravljanje" upravo Sekuliću, odnosno Georgijevu.

Nesrećni vlasnik B. Z. je slučaj prijavio šabačkoj policiji.

Kada je bivši načelnik Slaviša Spasojević naredio istragu, iz vrha MUP Srbije je, od jednog rukovodioca, stigao nalog da se sve zaustavi.

Takođe, pre nekoliko meseci javnost je imala prilku da čuje snimak razgovora Veljka Belivuka, njegove supruge i Dragana Sekulića u kom njih troje pričaju kako koriste lažne pasoše tokom putovanja.

KO JE SLAĐANA S.?

Koja je bila uloga Slađane S. u kriminalnoj grupi Velje Nevolje, još uvek nije poznato.

Jasno je samo da je dobro poznavala Belivuka i da je znala čime se grupa bavi.

Inače, optužnica kojom je obuhvaćena i Slađana napisana je na 322 strane sa dokazima i ostalim optužbama.

 

BONUS VIDEO: 

Potresna ispovest dede nastradalog Stefana


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading