UNUKU (13) SKIDAO I LJUBIO JOJ GRUDI

Autor:

Hronika

06.12.2017

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milun R. (62) iz okoline Mladenovca uhapšen je zbog sumnje da se u periodu od juna do septembra ove godine seksualno iživljavao nad svojom maloletnom unukom (13), koju mu je ćerka poverila na čuvanje tokom letnjeg raspusta!

Užas u Mladenovcu: devojčica se poverila majci

Čudno se ponašala

Kako Srpski telegraf saznaje, slučaj je otkriven tek nedavno, kada je devojčica odlučila da ispriča majci šta joj se dešavalo tokom leta. Majka je istog trenutka otišla u policiju i prijavila svog oca.

- Majka devojčice je bila u inostranstvu i po povratku je primetila da joj se ćerka čudno ponaša. Devojčica se povukla se u sebe, nije htela da komunicira ni sa kim i stalno je bila odsutna. Više puta je pokušavala da razgovara s njom, a tek nedavno devojčica je odlučila da joj se poveri - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Izvor: Oborio ju na krevet i podigao majicu. Devojčica ga je preklinjala da stane, ali on nije odustajao

Devojčica je ispričala da je deda jednom prilikom kada su ostali sami u kući počeo da je napastvuje.

- Oborio ju na krevet, podigao majicu i počeo da je ljubi po grudima. Devojčica je počela da plače i preklinjala ga da to ne radi, ali on nije odustajao. Toliko ga je iznervirala njena vika i plač da joj je u jednom momentu udario šamar da bi je smirio. To nije jedini put. Više puta ju je dodirivao po intimnim delovima tela. Bila je potresena i u šoku dok je majci prepričavala dramatične scene koje je proživljavala sa dedom, u jednom momentu je zanemela i majci nije mogla da odgovori da li ju je deda polno iskoristio. Žena je istog trenutka otišla u policiju i prijavila ga - kaže naš izvor.

Bolesniku ovo nije bio prvi put

Istraga

Kako saznajemo, i majka i otac devojčice su tokom leta bili da rade u inostranstvo, pa su bili prinuđeni da ćerkicu ostave kod njenog oca da je pričuva, kao što su radili svaki put kada bi zbog posla bili van kuće. Policija će istražiti da li je Milun i ranije zlostavljao unuku.

- Devojčica je odmah upućena u bolnicu i nakon pregleda biće poznato da li je bila žrtva silovanja. Nakon policijskog saslušanja Milunu R. je određeno zadržavanje do 48 sati - dodaje naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading