CRNOGORCI OPLJAČKALI JUVELIRNICU U PARIZU! Uhvaćeni u autobusu za Srbiju, pretres trajao 7 sati, svi putnici morali da istresu torbe

Autor:

Hronika

29.07.2021

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Crnoj Gori se danas spekuliše da su dvojica juče uhapšenih muškaraca, osumnjičenih da su opljačkali juvelirnicu u Parizu i iz nje odneli nakit vredan do tri miliona evra, od ranije poznati ozloglašeni Pink Panteri, a za jednog se priča da je višestruko osuđivani Cetinjanin.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Pretres putnika trajao sedam sati

Pljačka je izvedena tako što je  jedan muškarac koji se u juvelirnici predstavio kao kupac zainteresovan za luksuzni nakit uz pretnju pištoljem odneo plen i pobegao na električnom trotinetu.  Ta vest je brzo obišla svet, a razbojnik i njegov saučesnik su brzi pronađeni dok su pokušavali da pobegnu u Srbiju. 

Tragom informacije da su pljačkaši Crnogorci stari 44 i 54 godine  slobode lišeni na autobuskoj  liniji Pariz- Beograd u vozilu "Fudeksa"pozvali smo prevoznika za više detalja. 

 - Povodom situacije koja se dogodila juče na našoj redovnoj liniji Paris-Beograd i saznanjima koje trenutno imamo od vozača, došlo je do zaustavljanja autobusa na navedenoj liniji na otprilike oko 200km od Pariza ka Nemačkoj na pumpi Air de Longeville - rečeno je za Republiku iz "Fudeksa". 

RepublikaFoto: FB/Svi Srbi u Parizu



Naš sagovornik kaže da je pretres autobusa i čitava policijska akcija trajala oko sedam sati.
- U periodu od  11h do 18h policajci su pretresli celo vozilo,kao i prtljag svih putnika. Takođe, svi putnici su morali da daju izjave franscuskoj policiji - ispričali su upućeni za Republiku. 

Vozač autobusa je o nemiloj situaciji odmah obavestio svoju firmu gde ga očekuju da stigne u Beograd i uživo im prenese utiske. 

- Dve osobe su uhapšene i udaljene iz autobusa, a ostali putnici su nastavili putovanje ka Srbiji. Prema rečima vozača, svi putnici su bili kooperativni sa organima reda Francuske i slušali i ispunjavali uputstva koja su im izrečena. Daljih informacija o navedenom slučaju nemamo, jer vozilo još uvek nije stiglo u Srbiju - zaključili su iz "Fudeksa".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading