(UZNEMIRUJUĆE) POGLEDAJTE SNIMAK UBISTVA VLASTIMIRA MILOŠEVIĆA!

Autor:

Hronika

24.07.2021

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji na TV Pink gde gostuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić emitovan je snimak ubistva Vlastimira Miloševića koji je likvidiran u Ulici 27. marta u centru Beograda, 30. januara 2017. godine.

RepublikaFoto: e-stock/M. JOŠIDA
Foto: Ilustracija

Za to ubistvo osumnjičen, a potom oslobođen Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, koji je bio prelomni momenat u usponu kriminalnog klana čiji članovi sada u zatvoru čekaju optužnicu za niz zločina i monstruoznih ubistava.

Podsetimo telo Vlastimira Miloševića nađeno je 30. januara ujutru 2017. u rano jutro na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta, u centru Beograda. Ubica je ušao u ulaz zgrade u kojoj je Milošević stanovao i tu ga je čekao.

Kada se Milošević pojavio na vratima, na njega je ispalio deset hitaca iz “škorpiona” s prigušivačem, od čega ga je sedam pogodilo u telo i jedan ispod brade. Uprkos tome, ranjen je počeo da trči i pobegao preko ulice, ali je usled krvarenja pao na tramvajske šine. Ubica mu je prišao i ispalio još šest metaka u glavu.

 

 

Kada se uverio da je Milošević mrtav, ubica je pobegao ka susednoj ulici gde ga je čekao automobil za bekstvo, tamnozelena "mazda". Nekoliko dana kasnije u beogradskom naselju Karaburma nađen je zapaljeni automobil za koji se verovalo da je vozilo koje je odvezlo ubicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading