(VIDEO) PRITVOR ZA SILEDŽIJU IZ NIŠA: Brzom i efikasnom akcijom policije UHAPŠEN zbog nasilničko ponašanje

Autor:

Hronika

24.07.2021

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su Mirka Ajkovića, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

RepublikaFoto: Instagram

On se tereti da je danas u Bulevaru Nemanjića u Nišu, na pešačkom prelazu, izašao iz svog automobila i dvema ženama zadao udarce po glavi. One su prethodno stale u odbranu starije žene koja se sporo kretala prelazeći pešački prelaz, dok je on iz automobila trubio.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Leeee

24.07.2021 17:59

Tako se ne rešavaju problemi u saobraćaju, u ovom slučaju žena se ne gleda kao žena već kao učesnik u saobraćaju. Uostalom morate podeliti i dobre i loše stvari ako želite ravnopravan odnos. Dobro došle u muški svet i prijatno.Neznamo sta se desilo ali dame su glumile frajere i dobile su vaspitni dzetlmenski, da su bili frajeri moguće je da bi bio gori ishod.

Đoka

25.07.2021 17:58

Ovaj je klasični nasilnik. Treba ga zatvoriti na nekoliko meseci u zatvor.