UKLONJENI DOKAZI! Ko je sklanjao DNK za ubistvo na šinama da bi oslobodio Belivuka?

Autor:

Hronika

24.07.2021

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić obelodanio je da je njegovo prisluškivanje počelo kada je prvi put izgovorio da ne razume kako je moguće da se u slučaju ubistva Vlastimira Miloševića na tramvajskim šinama u Beogradu 30. januara 2017. godine promeni DNK nalaz.

RepublikaFoto: e-stock/M. JOŠIDA
Ubijen na šinama - Vlastimir Milošević

Podsetimo, za ubistvo se sudilo Belivuku i Miljkoviću, ali su posle svedočenja policajaca da su "DNK" tragovi mesta zločina kontaminirani, oni su oslobođeni optužbi i pušteni iz pritvora.

KREĆE PRISLUŠKIVANJE

- Prvi put sam izgovorio da ne razumem kakoj je moguće da se promenio DNK nalaz u vezi sa ubistvom na šinama, kreće moje prisluškivanje i kampanja - rekao je predsednik Vučić

POSTUPAK JOŠ U TOKU

Vlastimir Milošević, podsetimo bio je kum Marka Miljkovića Mesara. Likvidiran je, a potom overen rano ujutru. Posle zločina, uhapšen je Belivuk, koji je najpre osumnjičen da je direktni izvršilac zločina, ali je potom optužen da je pomogao u zločinu tako što je ukradene registarske tablice stavio na automobil kojim se dovezao i odvezao ubica, piše Kurir

Međutim, tokom sudskog postupka policajac koji je svedočio rekao je da je kontaminirao dokaze "jer sve uviđaje radi jednom četkicom", a potom je sudska veštakinja, koja je u krivičnoj prijavi navela da je Belivukov DNK pronađen na vratima od ulaza u zgradu u kojoj je Milošević živeo, taj iskaz na suđenju promenila i rekla da on pripada nepoznatoj osobi.

Zbližili se posle Mutavog

Dijana Hrkalović bila je jedan od najbližih prijatelja ubijenog Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi, čija je navodno trebala da bude i kuma na venčanju. Posle ubistva Stankovića, podsetimo, njegovo mesto zauzeo je Belivuk, koji mu je takođe bio blizak dok je bio živ.

RepublikaFoto: Republika
Sale Mutavi

- Tada je krenuo Belivukov vrtoglavi uspon, jer ne samo da je učvrstio odnose s Hrkalovićem već i vezu svoje kriminalne grupe sa kavačkim klanom, koji je u ratu sa "škaljarcima", koji su se dovodili u vezu sa ubistvom Stankovića

Predkrivični postupak u slučaju šina i tome ko je sklanjao dokaze i pomogao Belivuku da bude oslobođen i dalje je u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading