VELJKO MIJAILOVIĆ O LAŽIMA BELIVUKA: Očekivan napad na predsednika, DOK SE ŠTITE NOVE ZVEZDE INSTAGRAMA!

Autor: Republika

Hronika

23.07.2021

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjave koje je navodno dao zločinacki klan Veljka Belivuka, a koje prenose određeni mediji, imaju za cilj destabilizaciju bezbedonosnih struktura, pre svega MUP i BIA, smatra predsednik Policijskog sindikata Srbije, Veljko Mijailović.

RepublikaFoto: Tanjug
Veljko Mijailović

- Potpuno očekivani napad na predsednika države, odnosno ministra policije, dok se sa druge strane štiti glavni logističar i držalac kase, nova zvezda sa Instagrama - naveo je Mijailović.

On je naglasio da su pripadnici MUP i BIA  z bezrezervnu podršku predsednika drzave, sprečili da Srbija postane evropska Tihuana.

- Očajnicki potez zločinačke organizacije je svakako pokušaj bacanja ljage na institucije Republike Srbije.

Svesni težine dokaza, pokušavaju izneti slučaj van pravosuđa, sa ciljem osvete upravo onima koji su najzaslužniji što su zločinci iza rešetaka. Policijski sindikat Srbije neće dozvoliti omalovažavanje pripadnika policije i drugih bezbedonosnih službi i daće bezrezervnu podršku svim državnim organima u borbi protiv mafije i organizovanog kriminala - rekao je Mijailović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading