Horor: Oteti maloletnik otkrio zašto su ga mučili dileri!

Autor: Republika

Hronika

02.12.2017

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak D. N. (14), koga je grupa dilera u ponedeljak otela ispred OŠ "Branislav Nušić" na Voždovcu, a zatim mučila, pre dvadesetak dana bio je brutalno pretučen jer je dilerima ostao dužan za drogu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Dileri ga terali da radi za njih

Kako saznajemo, tada je slučaj prijavljen policiji, ali nije bilo ni reči o tome ko ga je pretukao, odnosno, dečak nije želeo da sarađuje.

Sumnja se da su ga isti dileri, koji su i privedeni - Miloš Marina (18), Jovan Antić (31) i L. T. (17), kao i O. M. (16), koji je u bekstvu, pretukli jer su verovali da je propevao u policiji da su ga oni angažovali za prodaju narkotika. Takođe, ne isključuje se mogućnost da je između njih bilo i neraščišćenih računa u vezi sa deobom novca i narkotika, što bi trebalo da bude utvrđeno istragom.

 - Prema dosadašnjim saznanjima, početkom septembra su osumnjičeni Marina i O. M. obećavajući kule i gradove vrbovali tinejdžera D. N. da počne da radi za njih. Oni su se poznavali iz škole. Marina, kao i O. M. su nekadašnji učenici te škole, pa su lako uspostavljali kontakt sa potencijalnim saradnicima. U početku je između njih sve funkcionisalo, ali početkom prošlog meseca došlo je do prvih sukoba. Ti sukobi su bili verbalni, da bi na kraju D. N. bio pretučen i to je trebalo da shvati kao opomenu. Dok se oporavljao od batina, osumnjičeni su kontaktirali s njim i tada je dogovoreno da se nađu. Dečaka, koga je deda dovezao do ulaza u školu, fingirao je ulazak u zgradu, a potom se iza ćoška našao sa bivšim kompanjonima. Zatim je s njima seo u automobil, a oni su ga odvezli na nepoznatu lokaciju, gde su ga zverski mučili, piše alo.rs. Dečak je, osim brojnih modrica, zadobio i prelom lakta. Inače, on važi za dosta problematičnog dečaka, koji ima specijalan tretman u školi - objašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, osumnjičeni Marina, iako živi u Marinkovoj bari, prošle godine je uhapšen na Zvezdari i protiv njega se vodi postupak.

Marina je uhapšen na Zvezdari sa još jednim saučesnikom i tada je kod njih pronađeno oko kilogram marihuane. Zbog toga što je tada bio maloletan, postupak protiv njega ide redovnim putem.

- Sumnjamo da je osumnjičeni Marina samo jedan, da kažem, poručnik, koji za ozbiljnije dilere vrbuje maloletnike. Pogotovo decu iz osnovnih škola, kako bi prodavala narkotike. To je stari, oprobani recept, jer su deca do 14 godina krivično neodgovorna, a nakon toga, ukoliko ih uhvate, dobijaju mizerne kazne. Sumnjamo da je Marina prvo vrbovao O. M. (16), koji je u bekstvu, jer je bio laka meta zato što potiče iz socijalno ugrožene porodice. Taj tinejdžer, koji živi u nehumanim uslovima, za svoj rad je dobija novac, a njemu se to činilo kao bogatstvo. 

Shodno tome, svoju vernost poznaniku je iskazivao velikom brutalnošću prema drugima - ispričao je naš sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
majka

04.12.2017 10:23

Godinama već trpimo teror svi iz kraja,jer se ta deca okupljaju i kriju drogu po mojoj ulici. Bahate se kolima iako su maloletni, presreću decu po autobusu i maltretiraju. Pitam se samo do kad ćemo to trpeti i da li će država konačno odreagovati na pravi način!?