OBJAVA PRESUDE POMERENA U POSLEDNJEM TRENUTKU: Sudija naknadno saznala da je Srebrić osuđen za kokain u gaćama!

Autor:

Hronika

22.07.2021

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Beogradu nije objavio danas kako je najavljeno u 10, 30 sati presudu Milošu Srebriću optuženom da je 25. maja 2017. godine prilikom pljačke benzinske pumpe u Velikom Mokrom lugu, ubio radnicu Kristinu Kaplanović (20). U istom postupku sudi se i Stefanu Rokviću.

RepublikaFoto: Blic
Miloš Srebrić

Objavljivanje presude je odloženo za danas u 14,30 sati nakon većanja pošto je uz saglasnost stranaka u postupku sudija Marina Anđelković odlučila da izvede još dva dokaza pre odluke o kazni Srebrića i Rokvića.

- U najnovijem izveštaju iz kaznene evidencije stoji da je Srebrić u toku ovog postupka dva puta osuđen po četiri godine za razbojništvo u grupi i za nelegalno držanje opojnih droga. Ovo konstatujemo jer je pisalo u jednoj presudi da je kažnjen sa četiri meseca umesto četiri godine - rekla je Anđelković.

Advokati odbrane Srebrića su skrenuli pažnju veću da je policija namerno podnela odvojenu krivičnu prijavu za drogu protiv Srebrića umesto da mu se sudilo i istom postupku.

Srebrić je priznao da je 2017. na kućnoj adresi uhvaćen sa 1,56 grama kokaina koji je sakrio u donjem vešu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading