SASLUŠAN VUKAŠIN ŠIJAN! Ovako se BRANIO glavni akter pucačine u Surčinu!

Autor: Republika

Hronika

21.07.2021

13:39

Vukašin Šijan (22) i još dvojica osumnjičenih, danas su se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branili ćutanjem, povodom sumnji da su u ponedeljak ujutru učestvovali u pucnjavi u kojoj je u noge ranjen 34-godišnji muškarac.

MUP
Hapšenje Šijana

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da im odredi pritvor, rekla je za Tanjug portparolka tužilastva Ivana Rakočević.

Odluku o privoru doneće sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu.


Za krivično delo teška telesna povreda u saizvršilaštvu pored Vukašina Šijana osumnjičeni su i M. M (40) i M. K (20), a M.M. se tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Oni se sumnjiče da su u ponedeljak ujutru, 19. jula, u Surčinu došli ispred kuće 34-godišnjeg muškarca, kojem je, nakon verbalne rasprave, kako se sumnja, M. M. ispalio nekoliko hitaca u predelu nogu.

Vukašin Šijan je sin Zorana Šijana, nekadašnjeg vođe tzv. surčinskog klana koji je ubijen 27. novembra 1999. godine, rafalima iz "škorpiona" i "kalašnjikova" dok je u "mercedesu" čekao zeleno svetlo na uglu Nemanjine i Svetozara Markovića.

Komentari (0)

Loading