KRILA NAJMRAČNIJE TAJNE! Ljubavnica Velje Nevolje u telefonu držala jezive slike, snimke i prepiske: Inspektori se zgrozili kada su videli

Autor:

Hronika

21.07.2021

05:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražitelji u pet telefona koji su zaplenjeni od Beograđanke koja je bila u tajnoj vezi s Veljom Nevoljom otkrili 189 fotografija, 37 snimaka i 16 audio-zapisa stravičnog mučenja

RepublikaFoto: Tanjug/ RADE PRELIĆ
Velja Nevolja

Ljubavnica Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, u svojim telefonima i računaru čuvala je više od 200 fotografija i video-zapisa brutalnog mučenja i iživljavanja nad žrtvama klana! Policija je u pet telefona koji su zaplenjeni od Beograđanke M. R. otkrila čak i audio-zapise koji će biti korišćeni kao dokaz.

Dala šifre

- Belivukova ljubavnica uhapšena je nekoliko dana posle ostatka kriminalne grupe i kod nje je pronađeno pet telefona, jedan računar, USB memorija i jedan hard disk, na kom se takođe čuvaju podaci. M. R. je odmah dala saglasnost da se njeni uređaji otvore, čak je sama pristala i da da šifre za njih. Istražitelji su ostali šokirani kada su shvatili da je upravo Veljina ljubavnica čuvar najmračnijih tajni klana - otkriva izvor za "Kurir" i dodaje:

- U uređajima koji su od nje oduzeti pronađeno je 189 fotografija, 37 video zapisa i 16 audio zapisa, koji će biti izvedeni kao dokaz protiv grupe, odnosno, koji su u vezi sa izvršenjem najtežih krivičnih dela - 

Ljubavnica bila deo "Principa"

Osim fotografija i snimaka jezivog mučenja žrtava, u telefonima i računaru M. R. pronađena je i komunikacija koju je imala sa Belivukom i ostalim pripadnicima grupe.

- Poruke, pozivi, kako 'obični', tako i oni na različitim aplikacijama, pa čak i mejlovi, sada su u rukama policije i tužilaštva - rekao je sagovornik iz istrage.

I protiv Belivukove ljubavnice je podneta krivična prijava i to zbog sumnje da je bila pripadnik organizovane kriminalne grupe. Njoj se, međutim, ne stavlja na teret da je učestvovala u otmicama i likvidacijama.

- I ona je, kao i ostali pripadnici Belivukove grupe, funkcionisala pod paravanom navijačke grupe Principi, imala kriptovani telefon za komunikaciju. Od pet telefona, istražitelji jedan nisu uspeli da otvore, ali ono što je na ostalima je dovoljno da ljude na fotografijama pošalje na doživotnu robiju - otkriva on.

Krvavi "fotosešn" u Ritopeku

Prema rečima sagovornika, sumnja se da su fotografije mučenja nastale u vikendici u Ritopeku.

- Slike na kojima su krv, delovi tela, žrtve vezane lisicima, ali i snimci na kojima se čuju krici i molbe za goli život, samo su deo brutalnog iživljavanja koje su monstrumi snimali, a potom slali i razmenjivali. Zbog čega je Belivuk odlučio da najmračnije tajne čuva baš kod ljubavnice s kojom je u vezi bio godinama, zasad se nagađa - ističe izvor i objašnjava da su snimci i slike otkriveni u njenim telefonima kao iz horor filma.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Belivuk i Lalić

- Prvi put se u istrazi zločina u našoj zemlji pojavio ovakav dokaz. Stotine slika i snimaka zločina koje su sami dželati snimali, razmenjivali i čuvali. Najviše materijala pronađeno je upravo kod ove žene koja je pristala na saradnju sa državnim organima - 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading