HRKALOVIĆEVA NAM SE SVIMA RUGA! Sevaju jake reči stručnjaka za bezbednost: PROGLAŠENA JE ZAŠTITNIKOM BELIVUKA, A PONAŠA SE KAO STARLETA!

Autor: Republika

Hronika

20.07.2021

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove informacije i nove slike monstruoznih dela Belivukovog klana, koje su prikazane u emisiji Hit Tvit, nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Bliži se 4. avgust, dan do kada bi optužnica trebala da bude podignuta, samo se postavlja pitanje za koliko ćemo još brutalnih ubistava i masakriranja čuti do tada.

RepublikaFoto: printscreen
Dijana Hrkalović i Ilija Životić

Doktor Ilija Životić, stručnjak za borbu protiv terorizma i organizovanog kriminala iz internacionalne policijske asocijacije govori o najnovijim detaljima istrage protiv klana Belivuk - Miljković.

- Mislim da su ove jezive fotografije objavljene u pravo vreme. Neko nagovara ostatke Belivukovog klana da skandiraju protiv predsednika Republike. To su monstrumi, koji su ubijali navijače svog kluba - rekao je doktor Životić.

- Ja se nadam da će optužnica, tih 1.000 strana otkriti i stvari koje treba do kraja ispitati, ko je nabavio oružje, ko mu je omogućio da vozi automobil kao službeni, ko je nalagao interventnoj ekipi policije da ga pušta. Ko je nameštao njihove protivnike? - insistirao je Životić, prenosi Kurir.

RepublikaFoto: Printscreen

Jedno od pitanja je i ko je naredio da se Miljkovicu vrati blindirano vozilo.

- Ukoliko se ne budemo bavili time i ukoliko tu mafijašku hobotnicu koje ima u MUP ne razmontiramo potpuno, pojavice se ponovo za dve-tri godine. Ukoliko ih ne budemo razmontirali, oni ce ponovo naci nekog drugo Belivuka ili Miljkovica a mi to sebi, kao država, nemožemo dozvoliti - naglašava Životić.

On kaže da se nada da će Tužilaštvo naći nekoliko saradnika svedoka.

- Potrebno je videti ko je od policijskih funkcionera naglo promenio životni stil? Ko je sazidao novu kuću, poslao dete na školovanje u inostranstvo? - zapitao se Životić.

Osoba koja se cesto pojavljivala u medijima, ali je nema na optužnici je bivša državna sekretarka u MUP Srbije Dijana Hrkalović.

- Ja mislim da se Dijana Hrkalović ruga svima nama. Ona je proglašena organizatorom Belivukovog klana, a ona se sada ponaša kao starleta - rekao je doktor Životić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Goran

20.07.2021 14:40

Može joj se. Niko je ne dira i ne optužuje.

Eto daa pitam reda radi

20.07.2021 14:57

Da se ruga, ruga se, nego, hocemo li saznati ko joj i zasto stiti kicmu, htedoh reci, ledja?

Mixa

26.07.2021 05:49

Jadni mi pored ovakvih strucnjaka.... Ilija obozava starlete....