MUŠKARAC IZBODEN NOŽEM U SREMČICI! Bežali od policije pa udarili u banderu, uhapšeni se brane ćutanjem

Autor:

Hronika

19.07.2021

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac N.N. izboden je nožem u tuči koja se sinoć dogodila ispred jednog lokala u Sremčici.

RepublikaFoto: Ilustracija: Republiak.rs, MUP Srbije

Tuču su izazvala četvorica muškaraca koji su brzom intervencijom policije sa Čukarice, nakon filmske potere na Ibarskoj uspeli da uhapse napadače.

U njihovom automobilu nakon hapšenja pronađeni su noževi ali i jedan pištolj.

Kako nezvanično saznajemo četvorica muškaraca su se automobilom marke "audi" dovezli do lokala.

- Oni su, prema rečima očevidaca, iz automobila izašli sa noževima i pištoljem. Bahato i nadobudno su prišli jednoj grupici muškaraca i pitali ih za koga navijaju. Odgovorili su da ne navijaju ni za jedan klub. Tada vozač audija udara jednog od njih pesnicom u glavu - objašnjava izvor Kurira upoznat sa slučajem i dodaje:

- U tom trenutku vazačevi prijatelji sa noževima i pištoljem nasrću na ostale. N.N. im prilazi i pokušava da ih smiri međutim tada ga jedan od njih ubada u stomak. Videvši da je N.N. povređen sedaju u automobil i beže u kontra smeru na Ibarsku ka Banovom Brdu - objašnjava naš sagovornik.

Kako saznajemo trojica su se branila ćutanjem, a treći je izjvio da je bio tu ali da ništa nije video. Predloženo je da im se odredi pritvor zbog uticaja na povređenog muškarca.  Za ovakvo delo sa elementima nasilja zaprećena kazna je do 5 godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading