EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! VELJA NEVOLJA NA GRUDIMA KRIJE TAJNU PORUKU ZA DIJANU HRKALOVIĆ: Pogledajte neverovatnu TETOVAŽU koja krije ISTINU

Autor:

Hronika

19.07.2021

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velja Nevolja na grudima ima tetotavažu koja ne bi bila toliko neobična da njeno značenje ne otkriva da je to u stvari tajna poruka za Dijanu Hrkalović, bivšu sekretarku MUP koju povezuju sa ozloglašenim kriminalnim klanom.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Tetovaža tajna poruka za Dijanu Hrkalović

Veljko Belivuk poznatiji kao Velja Nevolja koji se nalazi u zatvoru kao osumnjičeni za najgnusnije zločine na svom telu ima tetovaže od kojih svaka ima posebno značenje u mafijaškom okruženju.

Tako je na  grudima Velje Nevolje tetovirana slika Gavrila Principa što se povezuje sa navijačkom grupom "Principi" koja je bavila kriminalom i švercom droge zbog čega je i razbijena i njene vođe su u zatvoru. Na sredini grudnog koša je nešto nalik srpskom vitezu, ali ono što je najznačajnije nalazi se na levoj strani. Tu je tetovaža lika Pabla Eskobara, takozvanog "kralja droge" a iznad njega je boginja Nika.

Tu si i krije veza kriminalaca i Hrkalovićeve, jer je ona menjala svoje ime upravo u Nika Rina.

RepublikaFoto: Starsport, MUP

Očigledno da Dijana Hrkalović uopšte nije krila bliskost sa kriminalnim strukturama i njenim perjanicama. Naime, ona je posle smene sa mesta državnog sekretara policije u maju 2019. u julu iste godine u stanici na Zvezdari promenila ime u Nika Rina, da bi staro vratila četiri meseca kasnije.

Ovaj potez je jasniji kada se otkrije značenje njenog privremenog imena i prezimena. Toto Rina, zvani Zver, bio je prvi šef zloglasne mafijaške organizacije Koza nostra i na duši je nosio nebrojene živote. Umro je u 86. godini u zatvoru u Italiji i važio je za jednog od najsvirepijih mafijaša, zbog čega je i dobio nadimak Zver. Reč nika znači boginja, pa se kombinacijom dve reči dobije ime Boginja Mafije!

Nekadašnji operativac Službe bezbednosti Božidar Boža Spasić objasni je tada za Srpski telegraf motive ve promene identiteta kontroverzne  bivše sekretarke.

- Ona je bila alfa i omega Ministarstva unutrašnjih poslova. Prema njoj su se rukovodioci ponašali kao da je ona šef za sva pitanja. Sa pozicije državnog sekretara bavila se i operativnim radom, što je neuobičajeno i nemoguće, i vrlo je verovatno da je ta promena imena, ako se ispostavi kao istinita, bila njen način da pokaže revolt u smislu: "Evo, ja sam kraljica podzemlja, ne možete mi ništa i ja ću to dokazati". To mi je interesantan detalj u njenoj biografiji, ali je notorna činjenica da se takvi potezi smatraju kao osvetnički - objasnio Boža Spasić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mikica

19.07.2021 11:03

Nika je ime grcke boginje pobede. Tako je i Najk dobio ime.