KAZNA ZA CINKAROŠE U ZATVORU: NOŽ JE PROŠLOST, SAD OVAKO MUČE!

Autor: telegraf.rs

Hronika

02.12.2017

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza rešetaka, u borbi za preživljavanje najbolje prolaze oni koji prenose informacije o tome šta se dešava u ćelijama, ko ima telefon i ko je koga napao, a kada nisu pod zaštitom nadređenjih, često budu meta nezadovoljnih i besnih zatvorenika.

U zatvoru cinkare ne prolaze dobro

Drukare su ljudi za koje najčešće čujemo da im je kazna prepolovljena "zbog dobrog vladanja". U srpskim zatvorima, u borbi za preživljavanje oni najbolje prolaze, jer su često zaštićeni kao beli medvedi.

Osim kad nisu zaštićeni, pa se tad i ne provedu baš najbolje, otkriva jedan od bivših zatvorenika za Telegraf.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ko je zaštićen ima beneficije

Među robijašima se, ustalio novi sistem kažnjavanja onih koji pričaju više nego što bi trebalo. Ta kazna se naročito primenjuje među pripadnicima zaraćenih klanova.

- Trenutno se cinkaroši kažnjavaju tako što ih zatvorenici sateraju tamo gde nema kamere i poliju vrelim uljem. Ne treba ni da vam pričam kakve povrede ostaju od toga. Ovo se najviše dešava između zaraćenih klanova. A čuvari, šta će, zažmure na jedno oko - objašnjava izvor.

Ubodi nožem polako odlaze u istoriju, mada, kako kaže, i to je dobro kad nema vrelog ulja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading