IZVUČENO TELO NIKOLE (9) KOJI SE UDAVIO U DRINI! Rodbina potvrdila da je to nesrećni dečak iz Badovinaca

Autor:

Hronika

18.07.2021

05:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uviđaj na mestu gde je sinoć pronađeno telo devetogodišnjeg dečaka Nikole koji se utopio u sredu je završen, a po nalogu višeg javnog tužioca Zorana Obradovića biće obavljena obdukcija.

RepublikaFoto: youtube.com/blic.rs

Najbliži rođaci su, kako saznaje Telegraf.rs na licu mesta identifikovali telo.

Uz jake reflekore policajci i komunalni radnici mrtvozorničke službe su uspeli da dođu do tela uz pomoć ljudi koji su ga sinoć pronašli.

- Čamcem se moglo samo donekle, a onda kroz vodu do jednog ostrvca iza kojeg je telo bilo u plitkoj vodi u uvali obrasloj u šiblje i sa puno granja. Još teže je bilo da se telo iz čamca iznese gore na obalu, jer je padala kiša, blatnjavo je i klizavo, pa je napravljen takozvani lanac - naveo je jedan očevidac.

Podsetimo, beživotno telo dečaka juče oko pola šest su primetilii pecaroši koji su prvo obavestili policajca iz svog sela i potom zajedno čamcem i kroz vodu prišli do uvale gde je telo bilo u granju.

- Teren je jako nepristupačan, uvučen u odnosu na korito reke koja je poslednja dva dana bila u opadanju pa se stvorilo jedno "ostrvo".Verovatno ga je u uvalu brza reka nabacila juče, možda čak i prekjuče i tu je ostalo kada se povukla u korito - priča jedan od pecaroša koji je pronašao telo.

Navodno je roniocima i meštanima Badovinaca koji su u četvrtak i petak iz čamaca osmatrali reku malo nedostajalo da otkriju mesto gde je bio dečako beživotno telo.

- Neko od njih je ispričao da su čamcem bili u blizini ovog mesta. Međutim, osim što je teren teško pristupačan, neprohodan za čamce, sa visokim rastinjem i svime što reka nanosi, i za najveće poznavaoce Drina krije dosta tajni - navodi sagovornik Telegrafa.rs sa lica mesta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading