BEŽIVOTNO TELO MALIŠANA JOŠ UVEK NIJE IZVUČENO IZ VODE: Čeka se policijski tehničar, na mesto tragedije stigli i rođaci

Autor:

Hronika

17.07.2021

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotno telo devetogodišnjeg dečaka iz Badovinaca, koji je nestao u sredu prepodne, još nije izvađeno iz vode.

RepublikaFoto: J. Miljuš
Foto: Ilustracija

Uviđaj još nije počeo jer se očekuje da stignu policijski tehničar iz Šapca. Na licu mesta su osim policije i vatrogasci i medicinska ekipa Doma zdravlja iz Bogatića, a stigli su i najbliži rođaci, piše Telegraf

Telo su večeras oko pola šest oko kilometar daleko od ušća Drine u Savu iz čamca uočila dva pecaroša.

Nismo bili sigurni da je telo dečaka, ali smo sumnjali da bi moglo da bude pošto znamo da ga traže već četiri dana. Za svaki slučaj smo pozvali prijatelja koji radi u policiji i on je brzo stigao - priča jedan od pecaroša.

Potom su zajedno uz veliki napor prišli mestu gde se beživotno telo nasukalo.

To je, praktično ostrvo u uvali kojoj se sa obale ne može prići, već samo sa vode. Iako je vodostaj Drine porastao ostalo je to ostrvo koje podseća na baru, ali je bilo teško da se priđe s obzirom da ima dosta granja. Čamcem smo prišli koliko smo mogli, a onda išli kroz vodu dok nismo prišli sasvim blizu - priča policajac koji je pronašao dečakovo telo.

Po završetku uviđaja, po nalogu višeg javnog tužioca Zorana Obradovića biće obavljena obdukcija.

Na žalost, sumnje da se dečak u sredu utopio su se obistinile, ali do danas su mnogi verovali da je dečak živ. Naime, policija nije pronašla nikoga ko je video dečaka blizu vode. Porodica je danas preko društvenih mreža, verujući da je dečak još živ pošto dvodnevna potraga ronilaca na reci i policije na obali nije dala rezultate, pozvala meštane Badovinaca da sutra ujutro krenu u detaljno češljanje terena uz reku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading