OGLASIO SE VOĐA NAVIJAČA FK RAD: Evo šta nam je rekao o DIJANI HRKALOVIĆ

Autor:

Hronika

16.07.2021

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Fudbalskog kluba Rad oglasili su se o bišoj sekratarki Mup-a Dijani Hrkalović.

RepublikaFoto: Republika
Dijana Hrkalović

Vođa navijača Fudbalskog kluba Rad, popularnih "Junajted forsa" V. K. oglasio se za Republiku.rs povodom pisanja našeg portala o tome kako bivša sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović gotovo svakodnevno vežba u školi boksa koju drže navijači ovog kluba.

Navijači Rada sa Banjice kao jedina navijačka grupa koja nikada tokom svog postojanja nije pravila kompromise ni sa jednom vlasti, niti sa bilo kojim frakcijama kako u zemlji tako i u inostranstvu, želi da se ogradi od natpisa koji povezuju navijače Fudbalskog kluba Rad sa kriminalnim klanovima, Dijanom Hrkalović, sa ratovima koji nisu vezani za navijačku tribinu i Srbiju... - naodi se u saopštenju koje nam je dostavljeno, i dodaje se da su oni navijači koji vole svoj klub i nikada neće biti ništa drugo osim navijača.

Podsetimo, u tekstu koji smo objavili, navodi se da Dijana Hrkalović gotovo svakodnevno vežba u školi boksa koju drže navijači Fudbalskog kluba Rad, među kojima je ponikao i Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, osumnjičen za najteže zločine.

Naime, u ovom klubu redovne su vođe ovog kluba sa Banjice, kao i nekadašnja alfa i omega policije, koja je u SBPOK saslušavana zbog veza s Belivukovim klanom, ali i zbog sumnje da je organizovala prisluškivanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Ona, inače, živi nedaleko odatle i u objavama kači slike sa džoginga u Banjičkoj šumi.

Dijana uopšte ne krije bliskost s radovcima i slike kako boksuje u njihovom klubu objavljuje na Instagramu. Na tim fotografijama se vide zastave i transparenti Rada, ispod kojih vežbaju i navijači, tako da nema dileme da se radi o tom klubu - kažu naši izvori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading