INCIDENT NA ŠTRANDU: Pijan pravio scene na plaži, a nakon OPOMENE se popeo na spasilačku kulu i NASRNUO na zaposlene!

Autor:

Hronika

16.07.2021

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pijani posetilac izazvao je incident na Štrandu. On je nasrnuo na spasioce koji su ga opomenuli da ne krši javni red i mir.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Štrand

Na sreću zbog brze reakcije spasilačke službe i policije nije došlo do većeg incidenta.

Spasilačka služba na plaži tokom osmatranja kupača sa kule, primetila je sinoć jednog kupača kako svojim ponašanjem remeti mir u vodi i na plaži, gde najčešće borave najmlađi sugrađani. Kako pravila nalažu upozoren je pištaljkom da ne čini to, na šta je kupač burno reagovao, verbalno napao spasioca, a zatim i fizički nasrnuo popevši se na spasilačku kulu – saopštilo je JKP Zelenilo koje upravlja ovom plažom.

Kako kažu iz Zelenila, mladić je prema proceni spasilaca bio u vidno alkoholisanom stanju, spasilačka služba je uspela da ga savlada i sačeka da dođe policija, koja je momka izvela sa plaže.

Nažalost, svedoci smo ovakvih događaja i još jednom apelujemo na pojedince da u alkoholisanom stanju ne ulaze u vodu zbog svoje i tuđe bezbednosti.

Ovaj događaj je uznemirio brojne posetioce na plaži pa ovom prilikom još jednom naglašavamo da su naše spasilačke službe profesionalne i obučene da reaguju u ovakvim situacijama, i da se posetioci na plaži mogu osećati potpuno sigurno, zaključuje se u saopštenju ovog preduzeća, prenosi NS Uživo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading