ADVOKAT OTKRIVA POZADINU POKUŠAJA SILOVANJA U HOTELU: Teov brat mora da se leči od ALKOHOLA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokazaćemo na sudu da je Jovan Teodosić kriv, moja klijentkinja I. R. sve ovo teško podnosi, kaže Dragoslav Ljubičanović.

RepublikaFoto: Starsport
Jovan Teodosić

Nakon skandala koji je potresao čitavu Srbiju meštani Valjeva čestitaju sugrađanki I. R. (43) na hrabrosti i podržavaju je u borbi za pravdu. Ona je u sredu podnela krivičnu prijavu protiv Jovana Teodosića (36), rođenog brata proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića, za pokušaj silovanja, koji se, prema njenim rečima, desio 4. decembra 2019. u njegovom hotelu "Crni vrh" na Divčibarama, dok je bila na probnom radu. Njen advokat veruje da će se na sudu dokazati da se nemili slučaj desio zbog Teodosićevog problema sa alkoholom.

ČESTITKE NA HRABROSTI

- Svi smo joj čestitali što je konačno skupila hrabrost da prijavi nasilnika iako je on moćan i uticajan biznismen, pa tako ni borba na sudu neće biti laka. Ali samo ovako mogu da, ukoliko postoje, izađu na videlo svi njegovi napadi, ako još njegovih žrtava ohrabri potez I. R. Ona je jedna vredna i normalna žena. Nikada nije pravila skandale i izmišljala priče. Očigledno da je ovu tugu nosila u sebi godinu i po dana i sada je konačno savladala strah - kažu Valjevci.

Prema nezvaničnim informacijama, Jovan Teodosić je rekao svojim rođacima i prijateljima da nije kriv za pokušaj silovanja i angažovao je advokata, a nama se do zaključenja ovog broja nije javljao.

RepublikaFoto: youtube.com/K1 Televizija
Dragoslav Ljubičanović

I. R. u sredu je dala iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Valjevu, a nakon toga je saslušan i Teodosić. Advokat žrtve Dragoslav Ljubičanović veruje da je pokušaju silovanja kumovao alkohol.

Dobila otkaz zbog bolovanja

Ljubičanović kaže da je njegova klijentkinja u Teodosićevom hotelu radila do juna ove godine, ali je dobila otkaz.

- Otpuštena je jer je koristila bolovanje, pošto boluje od fibrozne mijalgije, zbog koje ima brojne bolove, a i posledice od operacije kičme - ističe naš sagovornik i dodaje da očekuje da se, ukoliko postoje, sada jave i sve ostale žene koje je napao Jovan Teodosić.

ŽAO MI JE MILOŠA

- Moja klijentkinja jako teško podnosi sve ovo i zato još uvek nije spremna da daje izjave. Samo mi je žao kaljanja imena Jovanovog brata Miloša, koji nema veze s ovim slučajem, ali eto, poznate porodice treba da budu spremne na ovakve posledice kada neko od njih počini neko krivično delo. Dokazaćemo na sudu da je Jovan kriv, a da je najveći razlog njegov problem sa alkoholom i da treba da ide na odvikavanje. Drago nam je da se javnost uključila u ovaj slučaj jer ćemo se sa silovateljima uvek lakše izboriti kada se celo društvo udruži - zaključuje branilac I. R.

RepublikaFoto: Photo by Kat Jayne from Pexels
I.R. posle godinu i po dana skupila hrabrost da prijavi Teodosića / Foto: Ilustracija

Ljubičanović je Srpskom telegrafu prepričao šta se desilo te večeri.

- Svi zaposleni bili su u obavezi da žive u hotelu mesec dana, kao gosti, da bi se upoznali s potrebama klijenata. Jovan Teodosić je to zloupotrebio, napravio je rezervni elektronski ključ i 4. decembra je upao kod moje klijentkinje u sobu u vidno alkoholisanom stanju. Počeo je da je napada, a ona ga je molila da to ne radi i bojala se da će je još više povrediti jer je mesec dana pre toga imala ozbiljnu operaciju kičme. Međutim, on je ubrzo zaspao na njenom krevetu jer je bio pod dejstvom alkohola - opisao je Ljubičanović za Srpski telegraf.

Policija već zakazala saslušanja

Valjevska policija već je zakazala informativne razgovore s prvim svedocima u okviru predistražnog postupka koji je pokrenut protiv Teodosića.

U pitanju su mahom sadašnji i bivši radnici hotela koji treba da posvedoče o događajima i ponašanju Teodosića i I. R. u vreme spornog događaja.

RepublikaFoto: va.vi.jt.rs

Nalog policiji za prikupljanje obaveštenja prekjuče je izdalo Više javno tužilaštvo u Valjevu, kojem je I. R. podnela krivičnu prijavu u prisustvu advokata Dragoslava Ljubičanovića i Jovane Turković.

U tužilaštvu su rekli da će I. R. dobiti status posebno osetljivog svedoka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading