PROTIV BRATA MILOŠA TEODOSIĆA SPREMA SE JOŠ JEDNA TUŽBA! Nije osumnjičen samo za pokušaj silovanja!

Autor: Republika

Hronika

15.07.2021

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat Miloša Teodosića, Jovan, suočava se sa još jednom optužbom!

RepublikaFoto: Starsport

Naime, Valjevka I.R. (43) koja je optužila Teodosićevog brata za pokušaj silovanja sada sprema i tužbu za protivpravni otkaz! 

Više tužilaštvo u Valjevu, nakon što je primilo krivičnu prijavu I. R. za pokušaj silovanja protiv Jovana Teodosića (36), direktora hotela "Crni vrh" na Divčibarama i rođenog brata kapitena košarkaške reprezentacije Srbije Miloša Teodosića, treba da naloži predistražne radnje i prikupljanje informacija, ali taj nalog policiji, kako saznajemo, još nije upućen.

U sklopu predistražnih radnji, treba da bude saslušan Teodosić, potencijalni svedoci, ali i sama oštećena, kojoj je Više tužilaštvo dodelilo status posebno osetljivog svedoka, piše Blic.

U razgovoru za "Blic", pravni zastupnik I. R. beogradski advokat Dragoslav Ljubičanović potvrđuje da je to bio jedini slučaj pokušaja napastvovanja njegove klijentkinje i da se nešto slično, nakon te noći, više nije ponavilo.

- On se nakon toga njoj čak i izvinjivao i pričao kako je bio pijan, kako nije znao šta radi i kako to nije bio on, te je molio da ne daje otkaz i da se tako nešto više neće ponoviti. Zaista, nakon tog slučaja, on spram moje klijentkinje nije učinio ništa što se može formulisati krivično-pravno, čak ni neku insinuaciju - kaže Ljubičanović.

On je napomenuo da će pokrenuti još jednu tužbu protiv Jovana Teodosića.

- Koliko u ponedeljak podneću tužbu za poništaj otkaza, kao i krivičnu prijavu za falsifikovanje blanko dokumenta na kojem joj je otkaz napisan, a koji joj je uručen uz ugovor o radu – objašnjava  advokat.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading