REBIĆ NAPUSTIO TUŽILAŠTVO! Saslušanje direktora policije trajalo dva i po sata!

Autor: Republika

Hronika

15.07.2021

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu nakon dva i po sata trajanja završeno je saslušanje direktora policije Vladimira Rebića u okviru istrage koja se vodi protiv bivšeg zamenika načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) Gorana Papića.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Vladimir Rebić

Rebića je tužilaštvo ispitalo kao svedoka kojeg je predložila Papićeva odbrana.

On je u tužilaštvo ušao i iz njega izašao na sporedni ulaz, kroz garažu Palate pravde, tako da novinari koji su ga čekali ispred nisu mogli da ga snime.

Svedočenje u istrazi je zatvoreno za javnost, a saslušanju direktora policije prisustvovao je Papićev branilac Branislav Tapušković koji će se obratiti medijima.

Papića tužilaštvo sumnjiči za krivično delo trgovina uticajem, jer je kako sumnja, u aprilu 2020. godine, mimo procedura, urgirao da se Marku Miljkoviću, sada osumnjičenom za organizovanje kriminalne grupe, odmah vrati privremeno zaplenjeni blindirani automobil.

Istog dana vozilo je vraćeno Miljkoviću, a Papić je na saslušanju kod tužioca negirao izvršenje krivičnog dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading