NEVOLJA I MILJKOVIĆ IZLAZE IZ PRITVORA: Danas saslušanje vođa ozloglašenog kriminalnog klana

Autor: Republika

Hronika

15.07.2021

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk i Marko Miljković biće izvedeni u četvrtak iz pritvora u kom su već pet meseci.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ, Tanjug/R. Prelić, E-Stock
Velja Nevolja i Marko Miljković

Organizatori kriminalne grupe osumnjičene za brojna ubistva, otmice, trgovinu drogom i posedovanje oružja, biće izvedeni nakratko da bi bili saslušani u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Povod za novo saslušanje su rešenja o proširenju istrage, u kojima se navodi da su u kući strave u Ritopeku ubijeni i Lazar Vukićević i Aleksandar Gligorijević.

Osumnjičeni su navodno 14. oktobra prošle godine namamili Vukićevića da dođe na sastanak, sa kog je odveden u kuću u Ritopeku. Nakon ubistva tragove zločina pokušali su da uklone hemijskim sredstvima.

Gligorijević je bio predsednik FK Tekstilac iz Odžaka, iskazivao je javnu podršku Veljinim "Principima", a navodno je 16. juna 2020. ubijen jer je otkriveno da je rivalskoj grupi odavao informacije.

Belivuk je do sada saslušavan dva puta, dan posle hapšenja kada je negirao izvršenje krivičnih dela, i još jednom kada nije iznosio odbranu.

Navodno, obojica planiraju da se brane ćutanjem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading