POTRESNA ISPOVEST SESTRE MILANA LJEPOJE: Neću da verujem da je ubijen, bio je najbolja osoba koju poznajem!

Autor:

Hronika

14.07.2021

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Ljepoja, sestra Milana Ljepoje, za koga se veruje da je masakriran od strane Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i njegovog kriminalnog klana, progovorila je ekskluzivno za Republiku.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Ljepoja i Velja Nevolja

U potresnoj ispovesti ona kaže da ne želi da veruje da je njen brat ubijen.

- Neću da verujem da je moje sunce, moj najbolji brat na svetu ubijen. Prvo sam njega uhvatila za prst kad sam se rodila i čitavog zivota je on moja ljubav, zaštitnik i podrška. Stariji je od mene sedam godina. On je najbolja osoba koju ja poznajem, a koliko je dobar čovek sa zadivljujućim plemenitim osobinama neka pričaju naši sugrađani u Nišu za koje je on čuveni Mance - rekla je ona za Republiku.

I pored svih indicija koje terete Belivukov kriminalni klan za ubistvo Ljepoje, ona se nada da će joj se vratiti živ.

- Neću da verujem da ga nema jer za sada nema nijednog dokaza za to. Daće bog da mi se vrati živ. To što pišu gluposti o njemu i da je pripadao Pink Panterima mene ne interesuje jer i na kraju krajeva da jeste svako ima pravi na izbor zanimanja. Ja ne znam ništa o njegovom odnosu sa uhapšenom kriminalnom grupom i da li je ikoga od njih poznavao. Moj brat nije nasilnik, već izuzetno vaspitan čovek, pravi gospodin u svakom smislu te reči - navodi naša sagovornica i dodaje da je njena najveća želja da zagrli svog brata.

- Sedam meseci ga nismo videli. Od njegovog nestanka ja sam druga osoba i neiphodna mi je podrška psihoterapeuta. Psihoterapije mi pomažu da se borim sa neizvesnošću koja me progoni. Dva meseca sam se borila za status oštećene i tek sam ga juče dobila. Milanov nestanak je prijavila njegova žena i samo je ona imala do sada iz naše porodice taj status, a njime se stiče pravo da vas obavestavaju o toku istrage - navodi sagovornica Republike. 

Ona navodi da su njihovi roditelji u godinama i da želi da ih poštedim koliko god može.

- Ne želim da se uopšte o nama piše kao o žrtvama. Svi u porodici želimo mir i živimo u nadi da je sve ovo velika agonija koju će Milan prekinuti svojim dolaskom od nekuda. U Tužilaštvu za organizovani kriminal su mi skrenuli pažnju da ne smem o daljim saznanjima javno da govorim jer se time opstruiše istraga, a to nikome od nas nije cilj - kaže Ljepoja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading