LEČIĆ OSTAVIO TRAUME NA GLUMICU DANIJELU ŠTAJNFELD: Samo da ne doživite ovo što sam ja doživela

Autor:

Hronika

14.07.2021

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Danijela Štajnfeld izvesni period nalazi se u žiži javnosti kada je odlučila da konačno progovori o seksualnom zlostavljanju od strane kolege Branislava Lečića koje godinama trpi.

RepublikaFoto: prntscreen
Danijela Štajnfeld i Branislav Lečić

Kako se saznaje Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld protiv Branislava Lečića, jer ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno navedeno krivično delo, niti bilo koje drugo krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Nezadovoljna odlukom tužilaštva glumica se oglasila na svom zavinčnom tviter nalogu gde je poslala jasnu poruku svima pa i žrtvama silovanja ali i silovateljima.

Na nama je da sada konačno razumemo sve razloge ćutanja žrtava koje su svuda oko nas, a koje bi, da ih upitate, negirale sve traume koje su proživele ili ih još uvek proživljavaju, lagale Vas u oči, samo da ne dožive ovo što sam ja danas doživela - napislaa je glumica na Tviteru

Podsetimo, Branislav Lečić i Danijela Štajnfeld u martu su ispitani u policiji povodom tvrdnji glumice da ju je Lečić silovao 2012. godine. Lečić je odbacio sve optužbe i tvrdio da nije učinio ni pokušao da učini kazneno delo silovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mitrofan Fustić Morija

14.07.2021 11:01

Подржавамо Данијелу Штајнфелд у целини. Срби, не дозволимо промену Устава, како би се судије и тужиоци сами међу собом парили, образовали, постављали, смењивали, оцењивали.