(VIDEO) PUKIJEV OTAC VERUJE DA MU JE SIN ŽIV: Pokazali su mi njegovu sliku sa trakom preko usta

Autor:

Hronika

13.07.2021

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Gligorijevic, otac Aleksandra Glugorijevica Pukija u zgradi TOK zadržao se više od dva sata i kada je izašao za "Republiku" je rekao da mu je tužilac pokazao fotografiju njegovog sina sa trakom preko usta.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Belivuk i Puki

- Nisam ništa drugo video osim te fotografije i nisu mi rekli da imaju trag da je ubijen. Znao sam da je moj sin cenio Velju Nevolju, a od njegovog nestanka ja se nadam da ce se odnekud pojaviti živ. Supruga mi plače stalno i ne jede po tri dana . I Aleksandrova ćerka stalno pita kad će joj doći tata - kazao je Gligorijević

Aleksandar Gligorijević je, prema tvrdnjama tužilaštva, ubijen 16. juna prošle godine. Kako navodi tužilaštvo, Belivuk i Miljković došli su do saznanja da Gligorijević suparničkoj grupi odaje informacije o njihovom kretanju i da postoje planovi da ih usmrte pucajući iz snajpera.

 

 

 

 

 

 

Gligorijević je bio predsednik FK Tekstilac iz Odžaka. Prema policijskim informacijama, bio je zadužen za navijače Partizana sa severa Srbije. Na društvenim mrežama naglašavao je da je pripadnik navijačke grupe "Principi”, koju je predvodio Belivuk. Gligorijević je 2004. bio osuđen na 15 godina zatvora kao pripadnik novosadske kriminalne grupe "Firma".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading