OGLASIO SE ADVOKAT BRANISLAVA LEČIĆA: Imamo još dokaza!

Autor: Republika

Hronika

13.07.2021

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld protiv Branislava Lečića.

RepublikaFoto: Tanjug/TARA RADOVANOVIC
Branislav Lečić

Povodom te informacije, Lečićev advokat se oglasio saopštenjem.

- Shodno zakonu, eventualno rešenje o odbačaju krivične prijave se ne dostavlja nikome drugom sem podnosiocu krivične prijave, pa kako Branislav Lečić nema nikakvo drugo svojstvo sem svojstvo građanina, to nam rešenje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu nije ni dostavljeno, iz kog razloga u ovom trenutku nemamo uvide u njegovo obrazloženje, ali ćemo tražiti odobrenje tužilaštva da nam rešenje bude dostavljeno. Ukoliko je medijska informacija tačna, Branislav Lečić, njegova porodica, prijatelji, poslovni saradnici, ali i njegovi advokati, odbačaj krivične prijave doživljavaju kao čekanu pravdu, navodi se u objavi za medije.


U saopštenju se navodi da su izjave Danijele Štajnfeld bile kontradiktorne.

- Iako u ovom trenutku nemamo uvid u obrazloženje rešenja o odbačaju krivične prijave, ukazujemo javnosti da su sve izjave g-đe Danijele Štajnfeld međusobom kontradiktorne i da sve medijske interpretacije obiluju nelogičnostima, dok samo postupanje i ponašanje g-đe Danijele Štajnfeld, koja se kao obrazovana glumica čija karijera direktno zavisi od popularnosti, obratila najpre medijima, izradila film sa sobom u glavnoj ulozi, radila na popularnosti tog filma, samo po sebi ukazuje na motivisanost koja je, najblaže rečeno, veoma neuobičajena a svakako neviđena kod navodnih 'žrtava silovanja', piše u objavi advokata.

- Punomoćnici Branislava Lečića obaveštavaju javnost da osim dokaza koji su do sada medijski interpretirani – postoje i drugi dokazi koji nepobitno ukazuju na činjenicu da Branisav Lečić sa navodima g-đe Štajnfild nema ništa, i ti dokazi još uvek nisu prezentovani javnosti, ali jesu državnim organima. Među ovim dokazima spada i onaj iz kog proističe da je se sa audio snimkom koji je javnosti prezentovan pre prezentacije sečenjem i pakovanjem manipulisalo. A pri tom još postoje i dokazi značajniji i važniji od tog, dodaje se u saopštenju, a prenose mediji.

Navodi se da se Branislav Lečić zahvaljuje javnosti, prijateljima i kolegama na veri koja je iskazana u njegovu nevinost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading