STARLETA SA VRAČARA IZAŠLA IZ ZATVORA: Žali za dečkom koji joj je tukao sina, želi da bude kao Tamara Zvicer

Autor:

Hronika

12.07.2021

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Katarina M., koja je uhapšena 15. juna zajedno sa dečkom Mirsadom M. zbog sumnje da nije zaštitila svog maloletnog sina od batina koje je, kako se sumnja, dobio u parku na Vračaru u Beogradu od Mirsada M., sudeći po objavama na društvenim mrežama, puštena je iz Centralnog zatvora.

RepublikaFoto: FB/Katarina M.
Katarina M.

Otkako se našla van zatvorskih zidina, osumnjičena Katarina M. aktivna je na Fejsbuku, a njene objave svakodnevno šokiraju.

Zoran Branković Lepi, otac maltretiranog dečaka, koji je posle hapšenja Katarine M. preuzeo brigu o sinu, kaže da njegova bivša javno pruža podršku uhapšenom Mirsadu M., dok za mališana nije ni pitala.

Foto: FB/Katarina M.
Deli slike

- Dete je kod mene i kaže da se plaši Mirsada i zbog toga ne želi da ostaje sam. Ne znam da li je i on izašao, ali Katarina piše po Fejsu kako joj nedostaje Mirsad i da ga voli, a dete nigde ne pominje. Nije zvala čak ni da pita kako je - kaže Branković i dodaje da je Katarinina majka išla u Centar za socijalni rad, gde je rekla da je ona odgovorna za to što otac godinama nije mogao da viđa dete.

Sudeći po objavama Katarine M., ona je iz CZ izašla 8. jula, nakon čega je podelila fotografiju muškarca i žene kako se ljube ispred policijskog automobila uz opis: "Za sve žene koje su uz svoje muškarce do smrti kao Tamara Zvicer", aludirajući na suprugu odbeglog vođe kavačkog klana Radoja Zvicera.

Zatim je usledila još jedna poruka upućena Mirsadu M., osumnjičenom da je duže vreme tukao i maltretirao njenog sina:

- Dok sam živa, ne postoji nijedan zid, nijedan ključar, koji će me omesti u nameri da viknem: "Bubo, volim te!" Dok ljuta čuvarka prilazi, zamahuje rukom i iritirajućim naglaskom izgovara: "Sad bih ti glavu okrenula da nema kamera", a ja čujem samo tebe: "I ja tebe, bubo, najviše".

Foto: FB/Katarina M.

Ispod ovog statusa neko je ostavio komentar:

- Niko na svetu ne može da ti zabrani i oduzme ljubav, ali ako je istina da je tukao ili na bilo koji način cimao tvog sina, nema tu ljubavi. Čuvaj klinca, anđeo mali - piše u komentaru.

Pokušali smo juče da stupimo u kontakt sa Katarinom M., ali je njena majka, koja se javila na telefon, počela da viče i preti.

- Ja ću vas da tužim, prestanite da me proganjate! Šta hoćete, lovu?! Ja ću vas da roknem - nakon toga je prekinula vezu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading