DRAGAN M. IZ PROKUPLJA UDAVIO SE PRED OČIMA 20 LJUDI! Predosetio da neće "još dugo"!

Autor: Republika

Hronika

11.07.2021

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan M. (51) iz Prokuplja nestao je u Rastovničkom jezeru koje se nalazi na kilometar od tog grada.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

On je na jezeru bio sa partnerkom Violetom i bukvalno je pred očima dvadesetak ljudi nestao u vodi. Sve se dogodilo velikom brzinom.

- Ušao je u vodu i pozvao me da uđem sa njim. Nisam htela jer ne znam da plivam. Pokvasio je rukama glavu, ušao u vodu, okrenuo se na leđa, zaplivao i odjednom potonuo - kaže očajna Violeta za Blic.

Nekoliko metara od njih bio je pecaroš, a u jezeru se kupalo više ljudi. Međutim, da nešto nije u redu prvi je primetio Milan I., koji se nalazio na sasvim drugoj strani. On je počeo da viče: "Ljudi, utopi se čovek!" i dok su to svi shvatili, nesrećnog čoveka više nije bilo na površini.

Nekoliko iskusnih plivača je zatim pokušalo da ga pronađe, došli su vatrogasci i policija, ali kako je ovaj deo jezera dubok, nisu uspeli. Obavešteni su i spasioci iz Niša, ali će oni doći da pretraže jezero tek u ponedeljak ujutru.

Inače, prema navodima prijatelja, nesrećni čovek je bolovao od dijabetesa i u poslednje vreme mu je nivo šećera bio izuzetno visok. Jedan njegov kolega, koji je došao čim je čuo šta se dogodilo, rekao nam je da mu se nedavno žalio da oseća da neće još dugo.

Dragan iz prvog braka ima troje dece.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading