SILEDŽIJA KOJI JE IZUDARAO DEVOJKU U TERETANI TVRDI DA JE SA MARSA: Poslao me vrhovni vladar, ja sam kralj ovde

Autor:

Hronika

09.07.2021

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košmarne scene u jednoj teretani u Beogradu. Nasilnik Uroš Ruso (19) dva puta je dolazio u jednu poznatu beogradsku teretanu, u kojoj je prvo verbalno, a zatim i fizički napao devojku koja radi za pultom tog objekta D. H. (20).

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Trenutak kada nasilnik nasrće na radnicu iza pulta

Ovaj momak koji, po svemu sudeći, ima dosta problema sa realnošću, prvo je pretio i gađao stolicom radnicu teretane. Kada je slučaj prijavljen policiji, Uroš je otišao, ošišao se do glave, a zatim se vratio na mesto zločina i fizički nasrnuo na devojku koju je tokom dana maltretirao.

Sticajem okolnosti, baš u tom momentu, u objektu je vežbao i poznati pevač Sloba Radanović, koji je, kako se to vidi na snimcima, u momentu kada je shvatio da se nešto dešava, priskočio u pomoć napadnutoj devojci. Vlasnik teretane Aleksandar Đorđević objašnjava za Objektiv da ništa slično nije video u svojoj karijeri.

On nije stalan vežbač, dolazio je ponekada kod nas. Očigledno je da ima problem psihičke prirode. Sam je odlučio da uđe u pult i devojka mu je rekla da nema prava na to, s obzirom na to da nije zaposlen. Nakon toga je počeo da joj preti, rekao joj je da je on novi postavljeni menadžer i kako će dati otkaz svima i postaviti vanzemaljce da rade. U celoj raspravi, dok mu ona govori da izađe, on joj preti da će je ubiti, da će je odneti Dunav, šutira stolicu ka njoj. Momci koji su se tu našli rekli su mu da izađe. Pozvali smo menadžera nakon toga, on mu je rekao da iste sekunde napusti teretanu i da više ne može da dolazi kod nas. Pozvali smo policiju, a on je potom napustio teretanu. Dok smo menadžer Vanja Peruničić i ja davali izjavu u stanici, on se vratio u teretanu, uleteo u pult i krenuo da je pesniči. Strašno. Uhapšen je nešto posle toga, jer je uspeo da pobegne iz teretane. Svi smo u šoku – rekao je vlasnik teretane Aleksandar Đorđević, dodavši da je sa njegovom radnicom D. H. (20) sve u najboljem redu.

Kada se Uroš vratio u teretanu i kada je počeo da se obračunava sa devojkom koja radi za pultom, u objektu se našao i poznati pevač Sloba Radanović.

Sloba je dečko obučen u plavo na snimku, onog momenta kada je video šta se dešava, stao je u pult, zagradio ga, a potom i izbacio. Hvala mu još jednom što je odreagovao na ispravan način – otkrio je za Objektiv vlasnik teretane. Sam pevač pak nije želeo da prizna da je učinio bilo šta neobično.

Nije to potez junaka, nego normalan potez. Na nasilje ne smemo ostati slepi ili imuni. Iskreno, krivo mi je što ranije nisam naišao da to sprečim. Bio sam u drugoj sali, a onda sam čuo galamu i vrisku. Nisam znao šta se dešava, video sam momka kako stoji na sredini pulta. Čuo sam da viče na radnice, a ja sam prišao i izvukao ga napolje. Tek posle sam od devojke saznao, a zatim sam video na snimku, da je nasrnuo na nju – svedoči Radanović.

ČUDNE OBJAVE I LAGANJE

Da sa Urošem nešto nije u redu, svedoče i njegove brojne objave na društvenim mrežama. Između ostalog, poziva se da ga je u teretanu poslao vrhovni vladar, najveći kralj univerzuma i da je on glavni u toj teretani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading