LJUDI, OSTALA SAM BEZ DETETA! Potresne reči majke malog Andreja (12) posle izricanja presude čoveku koji ga je ubio!

Autor: Republika

Hronika

07.07.2021

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka veća Osnovnog suda u Nišu da Nemanji Stamenkoviću (20) iz Beograda izrekne kaznu od sedam godina zatvora za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj su poginuli Andrej Prenkljušaj (12) i Dejan Ilić (48), nije donela satisfakciju porodicama nastradalih.

Foto: Printskrin

- Za nas je premala i maksimalna kazna od osam godina, jer ugašeni su Dejanov i život mog deteta, koji ništa nisu skrivili - rekla je posle izricanja presude Aleksandra Kostadinović, majka nastradolog Andreja.

- Moj Andrej je išao pešačkom stazom kao i Ilić. Ostala sam bez deteta i ja bih za tu bahatost dala više od 20 godina da više niko ne doživi ono što ja doživljavam.

- Završne reči trajale su više od tri sata, bukvalno su prepričavani svi događaji tokom suđenja i bacana krivica na medije i stručnjake iz oblasti psihijatrije, psihologije i saobraćaja. Mogu samo da kažem da je to sramota.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mihailiovic

07.07.2021 22:33

Za ovo sto je uradio ja i 30 godina malo da truli u zatvoru,ma dozivotna.