EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO! Pismo Čaba Dera iz zatvora: Kožar mi je tražio da UBIJEM VUČIĆA!

Autor:

Hronika

07.07.2021

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos policijskoj i tužilačkoj istrazi prema kojoj ubijeni Nebojša Marković nije bio osoba iz kriminalnog miljea, te navoda medija i sumnje pravosudnih organa da je likvidiran greškom umesto šuraka Aleksandra Šarca, njegov ubica zloglasni Čaba Der tvrdi da je Marković pokušao da ga ubije u Budimpešti.

RepublikaFoto: Republika
Čaba Der

- U Nebojšu Markovića sam pucao jer je učestvovao u realizaciji moje likvidacije koja je trebalo da se dogodi u Budimpešti. Markovićeva uloga je bila da 20.000 evra od nekog posla prosledi plaćenom ubici. Ova suma je trebalo da pokrije troškove plaćenom ubici koji je imao zadatak da pređe iz Beograda u Budimpeštu i da me locira i likvidira - piše Čaba u pismu koje je hteo da priloži preko advokata kao svoje završne reči na sudjenju za ubistvo Nebojše Markovića na jučerašnjem pretresu.

Zloglasni ubica sa osmehom u pismu pise da je Alan Kožar od njega tražio da ubije predsednika Vučića i biznismena Milana Beka. 

-  S obzirom da je Srbija sa Vučićem dobila pravog vođu, to sam kategorički odbio - kaže Čaba i navodi da je Markovića hteo samo da izranjava uprkos činjenici da ga je upucao šest puta. 

Ko je Alan Kožar?

Alan Kožar, likvidiran u Grčkoj prošle godine, bio je čovek od poverenja vođe Zemunskog klana Luke Bojovića, organizator ubistva Slobodana Šaranovića nakon čije smrti je započeo krvavi rat klanova u Srbiji i Crnoj Gori i organizator kriminalne grupe.

Plaćeni ubica spominje u svom pismu mnogo kriminalaca, ali i kako je i zašto ubijao ljude, a navodi da mu je stalo bilo da njegov napad na Markovića zabeleže kamere "da bi opomenuo sve korumpirane političare, funkcionere i predstavnike zakona da je u interesu Srbije da pošteno rade i vrate ukradene milijarde".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading