(FOTO) PRESELA IM SVADBA! VESELJE SE PRETVORILO U KOŠMAR: Ovo su pokradeni mladenci iz Borača, ostali bez 23.000 evra!

Autor:

Hronika

07.07.2021

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnja pljačka mladenaca na svadbi u selu Borač kod Knića i dalje je jedna od tema koja zaokupira pažnju javnosti u Srbiji. Republika je došla u posed fotografija mladenaca sa veselja koje je ubrzo postalo košmar.

RepublikaFoto: printscreen
Veselje im se pretvorilo u košmar

Kako je naš portal već pisao, policija je rasvetlila ovu pljačku i otkrila da iza nje stoji drugarica mlade.

Ona je osumnjičena da je iz porodične kuće mladenaca ukrala 23.000 evra, među kojima je i novac koji su dobili na poklon, ali i onaj koji je mladoženjin otac namenio da plati svadbu u restoranu.

Sve se desilo kada je soba u kojoj su držali novac ostala prazna jer su svi bili na svadbenom veselju u obližnjem restoranu.

- Drugarica mlade je ušla u sobu da se presvuče i primetila je gde se ostavljaju koverte s novcem. Odmah je skovala plan. Ostavila je otvoren prozor i poslala poruku nekom njenom prijatelju i vratila se na veselje, a njen prijatelj je otišao tamo i ukrao novac, a ona je ostala do kraja zabave - otkrio je izvor.

Podsetimo, mladenci iz sela Borač nisu jedini kojima su lopovi upropastili svadbeno veselje.

Sličan slučaj dogodio se i u okolini Prokuplja 2017. Mladoženja Miljan J. iz Prokuplja na trenutak je napustio svadbu i vratio se u stan i shvatio da je obijen. Slučaj je odmah prijavio policiji, pa je prvu bračnu noć proveo u stanici, dajući izjavu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading