DRUGARICA UŠLA U SOBU DA SE PRESVUČE, PA PRIMETILA KOVERTU: Svi detalji SRAMNE pljačke na svadbi kod Knića! Odnela 23.000 EVRA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je rasvetlila skandaloznu pljačku na svadbi u selu Borač kod Knića. Drugarica mlade je osumnjičena da je 23. juna iz porodične kuće mladenaca ukrala 23.000 evra, među kojima je i novac koji su dobili na poklon, ali i onaj koji je mladoženjin otac namenio da plati svadbu u restoranu.

RepublikaFoto: Photo by Jeremy Wong Weddings on Unsplash
Foto: Ilustracija

ŠOKIRANI OTAC

Sve se desilo kada je soba u kojoj su držali novac ostala prazna jer su svi bili na svadbenom veselju u obližnjem restoranu.

- Drugarica mlade je ušla u sobu da se presvuče i primetila je gde se ostavljaju koverte s novcem. Odmah je skovala plan. Ostavila je otvoren prozor i poslala poruku nekom njenom prijatelju i vratila se na veselje, a njen prijatelj je otišao tamo i ukrao novac, a ona je ostala do kraja zabave - otkrio je izvor portala Ucentar i dodao da je sumnjiva i porodicama mladenaca.

Iako su juče portalima kružile informacije da su gošća svadbe i njen saučesnik u krađi uhapšeni, u policijskoj upravi u Kragujevcu naveli su da još niko nije priveden i da se na tome radi intenzivno.

Nestanak novca otkriven je kada je mladoženjin otac D. M. došao po njega da bi platio troškove vlasniku restorana u kojem se održalo veselje.

Gost ukrao burmu nevesti

U maju 2016. policija je uhapsila Gorana M. (20) kod Gradiške zbog sumnje da je iz kuće komšija i mladenaca Slobodana i Suzane Stojaković ukrao nevestinu burmu vrednu 2.800 evra. Prema informacijama iz policije, on je burmu ukrao u nedelju, dan nakon svadbe, dok je u porodici Stojaković još proslavljana ženidba.

- On je u subotu bio gost na svadbi i u nedelju, drugog dana slavlja, iskoristio je zauzetost Stojakovića i pažnju koju su poklonili gostima, pa je neopažen ušao u porodičnu kuću. Tu je iz kutije za nakit, koja je bila na frižideru, ukrao Suzanin venčani prsten. Reč je o burmi koju je mladencima kupio kum. On je tako vredan prsten od 2.800 evra prodao u zlatari u Banjaluci za svega 250 maraka - kazao je izvor blizak istrazi.

Mladenci iz sela Borač nisu jedini kojima su lopovi upropastili svadbeno veselje. Sličan slučaj dogodio se i u okolini Prokuplja 2017. Mladoženja Miljan J. iz Prokuplja na trenutak je napustio svadbu i vratio se u stan i shvatio da je obijen. Slučaj je odmah prijavio policiji, pa je prvu bračnu noć proveo u stanici, dajući izjavu.

DŽEPARIO U CRKVI

- Mladoženja je ušao u kuću i zatekao nimalo prijatan prizor. Prozor u kupatilu bio je obijen, a po podu su bili blatnjavi tragovi od cipela. Ušao je u sobu u kojoj su bili pokloni i video da je cela ispreturana. Odmah je pozvao policiju i sve prijavio - objasnio je izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, mladoženja je izjavio da lopov nije ukrao novac koji su on i supruga dobili za svadbu jer verovatno nije uspeo da ga pronađe. Istragom je utvrđeno da nedostaju samo dve flaše pića.

Nesvakidašnja krađa desila se i u Čačku prošle godine. Dok je trajala ceremonija venčanja u crkvi, jedan muškarac je prišao ikoni, poljubio je i prekrstio se, a onda izašao iz crkve. Sve je delovalo normalno, dok nekoliko trenutaka kasnije kuma nije shvatila da je odžeparena. Po završetku ceremonije, ona je videla da joj nema novčanika i obavestila policiju. Inspektori su pregledali snimke sa kamera i utvrdili da ju je pokrao pomenuti muškarac.

Opljačkao poznanicu za svadbenim stolom

Na svadbenom veselju 2019. na Novom Beogradu jedan gost iskoristio je kada je njegova poznanica s kojom je sedeo za istim stolom otišla u toalet s njegovom devojkom da bi joj uzeo tašnu i izvadio sav novac koji je bio u novčaniku. Domaćin veselja i ta gošća odmah su shvatili da je to on uradio i nisu ga prijavili jer je tu sumu vratio oštećenoj, uz opravdanje da je novac našao na podu, iako je utvrđeno da ga je otuđio iz novčanika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading