EKSPLOZIJA ODJEKNULA U BLIZINI SEVERNE MITROVICE: Bombu aktivirali uz pomoć kanapa, oštećeno staklo na automobilu

Autor: Republika, Telegraf

Hronika

05.07.2021

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eksplozija u naselju Suvi Do, u blizini Severne Mitrovice, odjeknula je danas oko 13 sati, a kao posledica iste oštećeno je zadnje staklo na jednom automobilu.

RepublikaFoto: Tanjug/E. TAHIROVIĆ
Foto: Ilustracija

Na mestu događaja pronađeni su materijalni dokazi koji će biti korišćeni u daljem istražnom postupku, a na uviđaj su pozvane jedinice Kosovske policije za identifikaciju improvizovanih eksplozivnih naprava, kako bi utvrdili izvor eksplozije, javlja Radio Mitrovica Sever.

Kako je navedeno u saopštenju Kosovske policije, sumnja da su do sada nepoznate osobe koristile konopac koji je bio vezan za točak vozila, kako bi u trenutku polaska izvukli osigurač eksplozivne naprave.

Tužilac Osnovnog tužilaštva u Severnoj Mitrovici obavešten je o svim okolnostima slučaja i radnjama koje je preduzela policija, a slučaj je registrovan kao "izazivanje opšte opasnosti i oštećenje pokretne imovine".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading