TINEJDŽERKA PRONAĐENA U LOKVI KRVI! Stravično nasilje u Surčinu! SILEDŽIJA JE PREBIO PA PRETIO DA ĆE JOJ SILOVATI SESTRU!

Autor: Republika

Hronika

05.07.2021

14:51

Stravično porodično nasilje dogodilo se u noći između subote i nedelje u kući u kojoj zajedno žive Adrijan i Ademi u beogradskom prigradskom naselju Surčin.

pixabay.com

Prema nezvaničnim saznanjima Informera nesrećna maloletna devojka pozvala je policiju i prijavila da ju je dečko pretukao nakon svađe.

- Odmah je poslata patrola policije koja je u kući zatekla Ademi Š. sa povredama na glavi. Nesrećna devojka bila je sva krvava i u bolovima. Policajcima je do detalja ispričala da su se ona i nevenčani suprug prvo posvađali, a da je on zatim izudarao pesnicama po glavi - kaže izvor Informera iz istrage.

Surčinska policija odmah je izdala potragu za Adrijanom S. i to zbog krivičnih dela nasilje u porodici i ugrožavanje sigurnosti za koje je zaprećena i zatvorska kazna.

Međutim u toku potrage za bahatim nasilnikom Ademi Š. ponovo poziva policiju i prijavljuje da ju je nevenčani suprug zvao telefonom i zapretio da će joj siovati sestru, ubiti brata, a nju ponovo prebiti.

- Istog trenutka pojačana je potraga za osumnjičenim koji je ubrzo posle toga došao u prostorije policijske stanice u Surčinu i mirno se predao. NJemu je po nalogu tužilaštva oodređen pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva i sumnji da bi mogao da ponovi krivična dela koja mu se stavljaju na teret - dodaje sagovornik iz istrage. 

 

 

Komentari (0)

Loading